[Yozgat - MT]

Abicim anca mesajını sabahleyin görebildik k. bakma iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?

Şükür alalah bende iyiym babaya bakıma başladım bu gün oturağı yaptırdım yarın piston ve sekmanın durumuna bakacağım havalar soğumadan bir yerden başlamalıydım :)
yalnız bu gün boyacı arkadaşım aklımı çeldi illa beyaz sedef boya yapalım diyor

S.a yozgatlı hemşerilerr

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:54 AM ----------

Işten çıkmam sebebiyle dönmüş bulunmaktayım geri

Şükür alalah bende iyiym babaya bakıma başladım bu gün oturağı yaptırdım yarın piston ve sekmanın durumuna bakacağım havalar soğumadan bir yerden başlamalıydım :)
yalnız bu gün boyacı arkadaşım aklımı çeldi illa beyaz sedef boya yapalım diyor

Beyaz da olur olmaz değil ama herşeyin güzeli siyah bana kalırsa ya da bende siyah hastalığı olduğu için siyah yaparsanız daha hoş durur dedim.Benden size tavsiye siyah sedefli boya vurun, sonra motorun etrafındakileri izleye durun... :)

h.b tekstilde çalıışıyordum ve qeri çıkdım motor parası biriktirir:pr:ken de paramdan oldum qeri :S:pr:

dejavu çok tşk ederim. Ya şimdi bindiğim arabamda siyah elimi üzerinden çektiğimde yüzüne bakılmaz oluyor o yüzden siyah istememiştim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:28 AM ----------

Bu akşam motorcu arkadaşlar ziyaretime geldi ve çok güzel sohbetler oldu

Selam arkadaşlar ahan bende geldim:) sorgundan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 PM ----------

bizim sorgunlu cross cular nerdeler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 PM ----------

Nihat abi dün akşam gelemedim ben valla adaşın öğle bi iş çıkarttıki bize sorma:) 22 ye kadar onla uğraştık hurdaya çıktık yani anlıyacağın:)) birdahakine inş.

Selam arkadaşlar ahan bende geldim:) sorgundan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 PM ----------

bizim sorgunlu cross cular nerdeler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 PM ----------

Nihat abi dün akşam gelemedim ben valla adaşın öğle bi iş çıkarttıki bize sorma:) 22 ye kadar onla uğraştık hurdaya çıktık yani anlıyacağın:)) birdahakine inş.

hoşgeldin..... bizler hep burdayız senide aramızda devamlı görmek isteriz...

Miko adaşıam söyel bana randevu verdiğin gün sana iş buyurmasın :) yoksa başına geleceği o bilir :)

Hey hey bozok yaylasının yiğit evlatları nerelerdesiniz.Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum

:))

Miko adaşıam söyel bana randevu verdiğin gün sana iş buyurmasın :) yoksa başına geleceği o bilir :)[/QU

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

tmm abi söylerim yarın cross var ayarla kendini uzayalım dağlara doğru artık uzarız hep kış geldi nasıl olsa biliyorsun bizim cros kışın tatlı oluyor yağmur çamur:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar