[Yozgat - MT]

1 de çekerek vardı, unutmayın. 3 başından(batı), bir sonundan (doğu) oldu...

Teşekkürler. Rüzgarlı bir İstanbul gününde YBR ve ben Garipçe keyfi yaptık. Onun da selamı var:)))

selam arkadaşlar nasılsınız... haftaya pazar yozgata geleceğim arabayla... merkezdeki arkadaşlarla tanışmak isterim... arabamda mt stıkır ı vardır ve camda tekteker ramço yazar.....

haftaya ne zaman abi.bende motorumla gelebilirim haftaya muhttemelen tanısalım ins

haftaya ne zaman abi.bende motorumla gelebilirim haftaya muhttemelen tanısalım ins

haftaya cumartesi oradayım... akşama kadar... bir hafta yozgat şefaatlide duracağım ama cumartesi yozgat merkezdeyim.... gümüş renkli bir accent arabam..zaten 34 plaka ve mt reklamından tanınan bi araç.....

Oh oh gezin, ağustosta da ben gideceğim nasip olursa. Şimdiden hayırlı yolculuklar.

:cat:Nasip olursa bende ağustos ayında YOZGAT ta olmayı düşünüyorum. Denk getirebilirsem bende uğrarım.Göreyim motorcu hemşerilerimi çok güzel oacağına eminim muhabbetin.Şöyle YOZGAT meydandaki çay bahçesinde oturur motordan mottan, kasktan nebileyim iki tekere dair birsürü konudan dem vurur kısa da olsa hoş zaman geçirirz diye düşünüyorum.

:cat:Nasip olursa bende ağustos ayında YOZGAT ta olmayı düşünüyorum. Denk getirebilirsem bende uğrarım.Göreyim motorcu hemşerilerimi çok güzel oacağına eminim muhabbetin.Şöyle YOZGAT meydandaki çay bahçesinde oturur motordan mottan, kasktan nebileyim iki tekere dair birsürü konudan dem vurur kısa da olsa hoş zaman geçirirz diye düşünüyorum.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

aynen arkadaşlar...... ama agustosta ben yokum....

Svegili hemşerilerim hepinize saygılar sunuyorum.Nerelerdeniz ne yapar ne edersiniz. Sesinizin çıkmasına engel olan nedir.:silent:

Valla kardeş, kimseden ses çıkmıyor. Malum yaz geldi, gezilerden fırsat bulamıyoruz heralde:):)

Selam arkadaşilar nasılsınız... şuan yozgat merkezden bir internet cafeden yazıyorum... Geçen hafta cumartesiden belli yozgattayım... Bu gün şefaatli paşaköy kasabasına dedemlerin evine geçiyorum..........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar