- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba,
Malum artık bazı sitelere erişim kapalı. İşin politik yönüne hiç girmeyeceğim ama yasaklı sitelere zahmetsiz girmenin yolunu da sizlerle paylaşmak istiyorum.
Belki bilmeyenleriniz vardır. Ya da daha iyi yol bilen de buraya ekler.
Chrome browser kullanııyorum. Buna ufak bir eklenti ekledim. Zenmate.
Eğer chrome kullanıyorsanız zahmetsizce şu linkten ekleyebilirsiniz:
https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-for-google-chrome/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme
Ekledikten sonra sağ köşede ikonunu görebilirsiniz: (önce bazı önergeler ile size yol gösterir kullanım için. Mail adresini verdim ben. Bir sıkıntı yaşamadım.
[/url][/IMG]
resimde gördüğünüz 3 tane yuvarlak gerekli tüm ayarlarınızı içerir.
Yeşil ikona tıkladığınızda o ekran açılır
ON-OFF ile devre dışı bırakabilirsiniz istediğinizde.
Change location ile ülke ayarınızı değiştirebilirsiniz. Ben ABD seçtim. oldukça hızlı.
Gördüğüm kadarı ile opera browser ı için de var.
Aşağıya 2 browserın yanyana resmini koyuyorum. Chrome ve firefox. Chrome da youtube twitter açarken firefox açmıyor.
[/url][/IMG]
işinize yarar umarım
Herkese sevgiler.
Malum artık bazı sitelere erişim kapalı. İşin politik yönüne hiç girmeyeceğim ama yasaklı sitelere zahmetsiz girmenin yolunu da sizlerle paylaşmak istiyorum.
Belki bilmeyenleriniz vardır. Ya da daha iyi yol bilen de buraya ekler.
Chrome browser kullanııyorum. Buna ufak bir eklenti ekledim. Zenmate.
Eğer chrome kullanıyorsanız zahmetsizce şu linkten ekleyebilirsiniz:
https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-for-google-chrome/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme
Ekledikten sonra sağ köşede ikonunu görebilirsiniz: (önce bazı önergeler ile size yol gösterir kullanım için. Mail adresini verdim ben. Bir sıkıntı yaşamadım.
resimde gördüğünüz 3 tane yuvarlak gerekli tüm ayarlarınızı içerir.
Yeşil ikona tıkladığınızda o ekran açılır
ON-OFF ile devre dışı bırakabilirsiniz istediğinizde.
Change location ile ülke ayarınızı değiştirebilirsiniz. Ben ABD seçtim. oldukça hızlı.
Gördüğüm kadarı ile opera browser ı için de var.
Aşağıya 2 browserın yanyana resmini koyuyorum. Chrome ve firefox. Chrome da youtube twitter açarken firefox açmıyor.
işinize yarar umarım
Herkese sevgiler.