YouTube Neden Açılmıyor Sorusuna Cevap

Benim gibi birçok kiş sanırım youtube erişememekten şikayetçi.

Hatta devletin bu konudaki tavrınıda beğenmiyor olabilirsiniz. Hep biryerlerde bir şekilde eleştiriyorda olabilirsiniz.

Ama işin aslı astarı tamamen farklı (ymış ) arkadaşlar.

Bu ........youtube sitesi TR kanunlarına ve kararlarına uymayan videoları kaldırdığını söyleyerek erişimini açtırmayı defalarca başarmış olsada gelen şikayetleri dikkatlice değerlendiren savcılar gerçekte bu videoların kaldırılmadığını sadece TÜRKİYEDEN erişilemediğini bizim dışımızda herkesin izlediğini tespit ettikleri için erişimin anlaşmaya varılıncaya kadar da sağlanamayacağını açıklamıştır.

İşin ilginç tarafı bu konuyu neden haber kanallarında duymadığımız?

Yoksa herkes duyduda ben mi kaçırdım.

http://cnetturkiye.com/haberler/is-...jileri/860-resmi-agizdan-youtube-aciklamalari

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ktunnel sitesinden girebiliyorum

google a ktunnel yazın açılan sayfada begın browsıng butonuna tıklayın youtube acık..:cat:

K tunnelden v tunnelden girin bravo.Adamların ekmeğine yağ sürün.Adamlar resmen atatürk karşıtı videolar koyup üstüne birde sahtekarlık yapıorlar, sizde girmeye devam ediyorsunuz.Utanmadan birde söylüyorsunuz...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
HarbiTürk;
yok öyle bişey abicim.
Ben yurtdışındayım ve kaldırılan videolara ben de erişemedim.
Yani sadece Türkiye'den erişilemiyor muhabbeti hikaye.
Daha önce 3 videoya bayrak gösterdim ve 2 tanesi kaldırıldı.
Bunlardan bir tanesi kapatmaya sebep olan videoydu.
1 tanesi ise hala duruyor.
Çünkü Türkiye'den erişilemediği için hiç kimse müdehale etmiyor ve yayın devam ediyor.
Halbuki yasak kalksa fark eden Türkler de protesto edebilecek ve muhtemelen o video da kaldırılacak.

Mesele bu değil aslında.
Mesele YouTube Türkiye'de bir temsilcilik açsın.
açsın ki canımız sıkıldığında temsilcilikte çalışan garibanları tutup kamuoyuna rezil edelim.
Adamlar da salak değil.
Açmıyorlar.
Açmazlar da;

Adamların Türkiye'den bir lira geliri yok.
Tıklanma sayılarındaki Türkiye'nin yarattığı düşüş ise kaale alınacak cinsten değil.
Bu nedenle aslında kendi kendimizi cezalandırıyoruz.
Türkiye'den erişim yasak ama adamlar hala milyonlarca dolar reklam geliri elde etmeye devam ediyor.
Hatta Türkiye'deki kapatma davasından yararlanıyorlar bile.
Çünkü dış basında yankı uyandıran bu gibi saçmalıklar onlara daha fazla tıklanma olarak geri dönüyor.
Yasaklama sebebi olan bir video daha önce 2500 civarında seyredilmişken, kapatma davası sayesinde bir milyon izleyiciye ulaştı.
Yani bi halt ediyoruz.
Adamlara yarıyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
K tunnelden v tunnelden girin bravo.Adamların ekmeğine yağ sürün.Adamlar resmen atatürk karşıtı videolar koyup üstüne birde sahtekarlık yapıorlar, sizde girmeye devam ediyorsunuz.Utanmadan birde söylüyorsunuz...

memoli durum öylede napalım yani bu sayede o vidyolardan habersizmi kalalım ayrıca niye utanayım..::angry2::::angry2::::angry2::

memoli durum öylede napalım yani bu sayede o vidyolardan habersizmi kalalım ayrıca niye utanayım..::angry2::::angry2::::angry2::
abi ortada bi yanlış var.Ciddi anlamda.Ve tepki yerine nasıl gizlice gireriz yolundasınız..
HarbiTürk;
yok öyle bişey abicim.
Ben yurtdışındayım ve kaldırılan videolara ben de erişemedim.
Yani sadece Türkiye'den erişilemiyor muhabbeti hikaye.
Daha önce 3 videoya bayrak gösterdim ve 2 tanesi kaldırıldı.
Bunlardan bir tanesi kapatmaya sebep olan videoydu.
1 tanesi ise hala duruyor.
Çünkü Türkiye'den erişilemediği için hiç kimse müdehale etmiyor ve yayın devam ediyor.
Halbuki yasak kalksa fark eden Türkler de protesto edebilecek ve muhtemelen o video da kaldırılacak.

Mesele bu değil aslında.
Mesele YouTube Türkiye'de bir temsilcilik açsın.
açsın ki canımız sıkıldığında temsilcilikte çalışan garibanları tutup kamuoyuna rezil edelim.
Adamlar da salak değil.
Açmıyorlar.
Açmazlar da;

Adamların Türkiye'den bir lira geliri yok.
Tıklanma sayılarındaki Türkiye'nin yarattığı düşüş ise kaale alınacak cinsten değil.
Bu nedenle aslında kendi kendimizi cezalandırıyoruz.
Türkiye'den erişim yasak ama adamlar hala milyonlarca dolar reklam geliri elde etmeye devam ediyor.
Hatta Türkiye'deki kapatma davasından yararlanıyorlar bile.
Çünkü dış basında yankı uyandıran bu gibi saçmalıklar onlara daha fazla tıklanma olarak geri dönüyor.
Yasaklama sebebi olan bir video daha önce 2500 civarında seyredilmişken, kapatma davası sayesinde bir milyon izleyiciye ulaştı.
Yani bi halt ediyoruz.
Adamlara yarıyor...

Abi türkiyeden bir lira geliri olmama olayına katılmıyorum.Çok büyük tıklama oranımız var youtube de. Her nasılki türkler olarak ne görsek çekirge gibi çürütüyoruz youtube de öyle. Bir çok site yada oyun türkçeleştirildi-türkçe destek sağlandı.En basiti Knight online..
Youtube için ip yasaklanması büyük kayıp.Ama yine biz türkler yasak gelince farklı yollardan girersek adamların kaybı olmaz,yine türklerden hit alırlar..

Videoları Youtube çekip koymuyor, kullanıcılar yüklüyor. Şu ana dek bayrakla işaretlediğim 10'dan fazla videonun hepsi de 2-3 gün içinde silindi. Üç-beş fanatik Türk düşmanının oyununa geliyoruz, kendimizi cezalandırıyoruz. Mahkemelerin global internet sitelerini Türkiye'den erişime kapatma yetkileri olmasını saçma buluyorum. Çünkü:

Ben Vikipedi'de de yazarlık yapıyorum. O siteye isteyen istediğini yazabilir, birisi farketmezse de orada kalır. Mahkemenin biri tutup dava da açabilir, sonuçta Viki'yle alakası olmayan birinin yazdığı bir şey yüzünden tüm Türkiye cezalandırılır.

Mantıklı bir şey mi bu? Sansüre evet mi diyelim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar