Yoshimura Tri-Oval & Akrapovic Carbon SlipOns

2 egzoz sisteminin ses klibini hazırladım meraklılarına ...

Yoshimura Tri-Oval tek tüp yarış versiyonu , maksimum 9800 devre çıkartıldı .
Akrapovic 2 slipOn tüp yol versiyonu , maksimum 5200 devre çıkartıldı .

Her 2 makinada Suzuki Hayabusa , bakalım sesi sevecekmisiniz ...

a2yk.jpg
b8oe.jpg

http://rapidshare.de/files/11523097/TriOval_Akrapovic.wmv.html

* Download için yukarıdaki linke tıklayın , açılan sayfada FREE buttonuna tıklayın , 30 saniye kadar bekliyorsunuz , 30 saniye sonra bir link çıkıyor , ona tıklayıp downloada başlıyorsunuz , 1.8MB'lık bir dosya , downloadu çok uzun sürmez , Windows'un Media Player programıyla klibi direk açabilirsiniz .

paylaşım için saol

paylaşım için saol

kusura bakmatın bil. problem cıkardı ancak düzeltebildim

Moderatör tarafında düzenlendi:
eksoz seslerini motor hareket halindeyken yüksek devirlerde dinlemeyi gerçekten isterdim :) bence Yoshimura daha iyi ses çıkartıyor. tabi devir Yoshimura da daha fazla bunun da etkisi var.

rica ederim , ben hepinize teşekkür ederim , Yoshimura 4'e 1 olduğu için daha yüksek ses veriyor , Akrapovic'inde kendine has derin bir tonu var :)

Hayabusa'da egzoz 4 farklı kanaldan atılıyor , bu kanallardan 2si sağa taşınırken 2si de sola taşınıyor , her 2 kanal birleşip bir susturucu tüple bitiriliyor . Yani sonuçta 2 susturucu egzoz oluyor , biri sağda biri solda .

4'e bir sistemlerde ise , 4 farklı kanal bir kanal şeklinde birleştiriliyor ve motorun sağ tarafına atılıp bir susturucu tüple sonlandırılıyor . Böylece öteki taraf boş kalıyor , motorda sadece bir susturucu oluyor , 4 kanaldan atılan egzoz birleşiyor tek kanal olup bu susturucudan atılıyor , tabi bu performansı ve gürültüyü arttırıyor , çünkü sıkışan atık daha fazla oluyor , öteki sistemdeki gibi 2 susturucuya bölünmemiş oluyor .

Özetle böyle :)

yoshimura olan güzel de biraz kara duman atıyor gibi geldi,boğuyor falan olmasın?

sanmıyorum belki bir ayarsızlık olabilir motorda , o motor Cüneyt bey'indi , sorarım neden öyle diye , dikkatimden kaçmış .

çok accık duyduk ama,sayılmaz ki:cherry:
sürüş videonuzu da bekliyoruz,ii eğlenceler:wiinkk:

Guclu, 4'e 1 olayını anladım saolasın. Peki senin motorda 2 tane akropovic tüp mü var şuan? yani iki tüpü de akropovic'le mi değiştirdin?

Siyah Hayabusa'da iki akropovic tüp varmış motosikletin tam karşıdan çekilen fotoğrafında zaten gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar