nightwatcher Katılım 22 Ağu 2005 Mesajlar 196 22 Nis 2006 Konu Yazar #1 açıkçası HAMAS ve Hristiyan alemi arasındaki ilişki nedir bilmiyorum ama bu kare dikkatimi çekti. bu sabah çektim.:silent:
açıkçası HAMAS ve Hristiyan alemi arasındaki ilişki nedir bilmiyorum ama bu kare dikkatimi çekti. bu sabah çektim.:silent:
crazy_devil Katılım 29 Haz 2005 Mesajlar 767 22 Nis 2006 #3 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Tasadüf olacağını sanmıyorum:silent:
nightwatcher Katılım 22 Ağu 2005 Mesajlar 196 22 Nis 2006 Konu Yazar #4 vala ben de şaşırdım ne desem ?? araç sahibiniğ de zan altında bırakmak olmaz ama almancı mevsimi deil bişe deil??
vala ben de şaşırdım ne desem ?? araç sahibiniğ de zan altında bırakmak olmaz ama almancı mevsimi deil bişe deil??
kılıçbalığı Katılım 4 Ocak 2006 Mesajlar 520 22 Nis 2006 #5 nightwatcher' Alıntı: vala ben de şaşırdım ne desem ?? araç sahibiniğ de zan altında bırakmak olmaz ama almancı mevsimi deil bişe deil?? Genişletmek için tıkla ... Heheh bittin olum sen bittinnnnn:rendeer: senin kestaneyi çizerler heheh
nightwatcher' Alıntı: vala ben de şaşırdım ne desem ?? araç sahibiniğ de zan altında bırakmak olmaz ama almancı mevsimi deil bişe deil?? Genişletmek için tıkla ... Heheh bittin olum sen bittinnnnn:rendeer: senin kestaneyi çizerler heheh
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 22 Nis 2006 #6 o jip patlamamışmı