Yorumsuz diyorum sizden yorum bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam bu yaz gelince oraya bi git bak içimizden yakınlarda kafe sahibi olanda varmış orayı görünce daha çok gülüceksin :mrgreen::mrgreen: ben diyim 5 metre sende 7 metre yüksekliğinde bi duvar :queen::queen: duvarın üzerinde o arabanın unutulmuş olması imkansız :queen::queen: hele bide şöförüyle birlikte :queen::queen::queen: tarihi duvar :queen::queen::mrgreen::mrgreen:

istesin istanbulu kuş bakışı seyreder o duvarda:bounce:

ben cakma bayanım :D anamın karnında 9 ay erkekmişim son 10 gün bayan olmaya karar vermişim :D

vefa da ordaydı dimi :salut: çok güzel bozası ya

istanbula gelipte bozadan içmeden olmaz sonra çahil derler adama:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 ----------

ben cakma bayanım :D anamın karnında 9 ay erkekmişim son 10 gün bayan olmaya karar vermişim :D

o zaman senin son 10 gün yeter sana
:mrgreen:

MFM

istanbula gelipte bozadan içmeden olmaz sonra çahil derler adama:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 ----------

o zaman senin son 10 gün yeter sana
:mrgreen:

gelip ordan vefadan boza içmeden gidene vefasız derler abi :mrgreen: o pilavcıda şahane ama bidahki sefere gelirken ben kendi kaşığımı ve tabağımı getiricem :bounce:

ya arkadaşlar bir ilgınç kaza göruntüsü ne yorum yapmamız icap etmezmi konu nerelerden nerelere gecmiş gitmiş bı vıdeolar izledım bi acaip yorumlar ya

Yok..
Bu arkadaşlar önce çivi çaktı soora deldi :bounce:

[YT]zp7zXjpAE50[/YT]

(İzleyemeyener için vtunnel)
http://www.vtunnel.com/index.php/10...79e1b79bac63f9bd9c729e5452cef71e77438d1b17848

:queen::queen::queen:

Herkez benin kadar şanslı olmayabilir, sana da bunlar çakar çivileri :p

[YT]y2g8DdBnBIw[/YT]

http://www.vtunnel.com/index.php/10...79e1b79bac63f9bd9c71dc0410d2f92c5844f15c17848

:queen:

arkadan vurmasına bağlı.. sağlam vurunca her türlü döner..

ay başında değildir bence..

bide bu modelleri var aha bak :

[YT]-MhvFntkfX0[/YT]

37.jpg
buna ne demeli

Bu ve daha fazlası için kadınların yaptıgı kazaları görmek için aşağıdaki lince tıklayın :mrgreen:

http://www.milliyet.com.tr/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,916164&id=3&galeriid=8405#galeriStart

34.jpg

31.jpg

27.jpg

25.jpg

22.jpg

19.jpg

16.jpg

15.jpg

12.jpg

11.jpg

Sıkıldım be daha çok var da eklemek istemiyorum :mrgreen:

ohooo ben geldim muhabbet kurudu :D

Senin için su dökeriz şampanya dökeriz benzin dökeriz ama kurutmayız :)

sende yorum yapsaydın kardeşim bak arabayı yukardan düşürenmi istersin yandan girdi mi dersin yoksa başka bişeymi yazarsın yaz işte :bounce:

ya arkadaşlar bir ilgınç kaza göruntüsü ne yorum yapmamız icap etmezmi konu nerelerden nerelere gecmiş gitmiş bı vıdeolar izledım bi acaip yorumlar ya

Hepsi ayrı ayrı yetenekler :)

aaaaaa bu arada üstten mi düşmüş aşağıya...??? :silent: :silent: :silent:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar