hocam bana gönder tahnit sanatı ile uğraşıyorum güzel bir doldurayım onumalum av sezonu dışındayız malzeme bulamıyorum
![]()
hangi şehirdesin bilmiyorum ama devlet bu tip hayvanlar için ücretsiz veteriner muayene hizmeti veriyor.
internetten araştır, bulamıyorsan da bir veterinere götürüp yardım rica et, para isterse de imkanın varsa..
ama çoğu veteriner bu tip durumlarda ücret talep etmiyor.
hassasiyetin için tebrik ederim.
beklem süresince de tecrübeli arkadaşların tavsiylerine uyabilirsin
sonucu bildir bize, dualarımız hayır yolunda
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
motoru satıp yerine tahnitli ata mı binecen ne?
sakin ol, henüz ölmediler![]()
balkona kedi falan gelmesin alçaksa kedilerin avı olur taşınmadığın sürece seni bırakmaz o ben kazan dairesinden bir tane çıkarmıştım hergün gelirdi evebelediyeye götürücem demişsin fakat pek ilgilenen olmaz adamların işine yaradı son çıkan karar oturdukları yerden para alıyorlar
ölmezsede öldürürüz![]()
yapmadığımız iş değil
ellerim kaşınıyor kaç aydır dolduramadım bişe![]()
kargaya kolay kolay bişe olmaz ama demekki havalar sıcak bide şehir içiyse mayışmıştır
karga kadar akıllı hayvan olamaz
yaban tvnin ilk senelerinde kıbrısta bi amca evin penceresinden beri karga vuruyormuş 1 2 derken dayıyı gören kargalar uzaktan geçmeye başlamış bu seferde dayı baş örtüsü takıp 1 2 vurmaya başlamış![]()
bahçesine zarar veriyormuş bir yerden sonra alışkanlık yapıyor demekki vurmaya dewam etmiş
kargayı yiyen var hatta 4 gözle bekliyorlar o siyah ekin kargalarını
benimde burda buğdayıma falan ekim kasım aylarında geldiklerinde 15 20 bende vuruyorum sonra ayda 1 2 kere uğruyorlar.benim açımdan gereksiz bir kuş türü![]()
Gözünü yüzünü fazla yakınlaştırma!!!, bildiğim kadarı ile bu kargalar parlak nesnelere aşırı düşkün oluyorlar, boncuk vs gibi bu yüzden nekadar evcilde olsa yüzüne yaklaştırma,zira göz yüzeyi sulu ve parlak olduğundan, boncuk sanıp çıkarabilir yada teşebbüs edebilir, aman dikkat!!