1985 sen hiç bişeye dikkat etme.o yola girme.otobüsde daha rahat olursun.
kayganlığın önlenmesi de bi sebep olabilir ama öyleyse yolun diğer kısımlarını neden yapmıyolar?sadece sağ tarafı yapıyolar.ayrıca o asfaltı eritip tekrar kullanamazlar.çünkü taş erimezalt yapı malzemesi olarak kullanılıyor yanılmıyosam.
Bu yollarda yavasladikca motorun hakimiyeti kayboluyor. Sacma gelebilir ama, hizlandikca risk azaliyor. Tecrubeyle sabittir.![]()
arkadaşlar bu işleme bremze deniliyor.çevre yollarında tonaj sınırlaması uygulanmadığı için sağ taraftan giden ağır kamyonlar zamanla yolun sağ kısmını alçaltıyor.lastiklerin yürüdüğü yerde iz yapıyolar.bremze makinası da o yolu üzerinden traşlayarak tekrar düz bir zemin hazırlıyo üzerine yeni asfalt dökülmesi için.eğer yolu düzlemeden üzerine asfalt dökerseniz bi kaç ay sonra yeni asfaltta altyapının şeklini alır.tabi ülkemizde hiçbir iş tam anlamıyla yapılmadığı için yollarda o şekilde kalıyo.
arkadaşlar bu işleme bremze deniliyor.çevre yollarında tonaj sınırlaması uygulanmadığı için sağ taraftan giden ağır kamyonlar zamanla yolun sağ kısmını alçaltıyor.lastiklerin yürüdüğü yerde iz yapıyolar.bremze makinası da o yolu üzerinden traşlayarak tekrar düz bir zemin hazırlıyo üzerine yeni asfalt dökülmesi için.eğer yolu düzlemeden üzerine asfalt dökerseniz bi kaç ay sonra yeni asfaltta altyapının şeklini alır.tabi ülkemizde hiçbir iş tam anlamıyla yapılmadığı için yollarda o şekilde kalıyo.bende eskişehirde oturuyorum ve çevre yolu gerçekten çok kötü.ama şimdi yeni yeni çalışmaya başladılar.yol 3 şeride çıkarılcak.
Arkadaşlar ne kar'ından, buz'undan, yol tutuşu'ndan bahsediyorsunuz? :silent:
Hayret ediyorum sizlere. :cyclopsan
Bakın, başlığı açan arkadaşın sorusuna, en güzel cevabı slayer2694 vermiş. (bremze=freze)
Şimdi bu cevabın üzerine hala kar, buz, yol tutuş falan diyenlere inanıp da, bir mecliste aynen bunları söylersek, (af buyrun) mıçlarıyla gülerler bize, rüsva oluruz. :bounce:
Bu forumlarda pek çok bilgiyi paylaşıp, birbirimize destek oluyoruz.
Fikir ediniyor, öğreniyor, uyguluyoruz.
Bilmediğimizi yazmak zorunda değiliz. :bounce:
Paylaşarak, doğruyu çoğaltalım. Cehaleti değil. :bounce:
Sevgiler. :rendeer:
eftelya mesajın banaysa ben zaten sitem etmedim sadece olanı söyledim
arkadaşlar bu işleme bremze deniliyor.çevre yollarında tonaj sınırlaması uygulanmadığı için sağ taraftan giden ağır kamyonlar zamanla yolun sağ kısmını alçaltıyor.lastiklerin yürüdüğü yerde iz yapıyolar.bremze makinası da o yolu üzerinden traşlayarak tekrar düz bir zemin hazırlıyo üzerine yeni asfalt dökülmesi için.eğer yolu düzlemeden üzerine asfalt dökerseniz bi kaç ay sonra yeni asfaltta altyapının şeklini alır.tabi ülkemizde hiçbir iş tam anlamıyla yapılmadığı için yollarda o şekilde kalıyo.bende eskişehirde oturuyorum ve çevre yolu gerçekten çok kötü.ama şimdi yeni yeni çalışmaya başladılar.yol 3 şeride çıkarılcak.
şşt arkadaşım sen ciddimisin.yani bilmeden giren senin dediğine güvenirse aynen yere yapışır.tabii asvaltın tırtığına denk gelirse hiiiç şansı yok.düşünsene o tırtıklar çizmekle kalmaz parçalar.Bu yollarda yavasladikca motorun hakimiyeti kayboluyor. Sacma gelebilir ama, hizlandikca risk azaliyor. Tecrubeyle sabittir.![]()