o çizgiler tamamen zarar!ön düzeni bozduğu yetmiyormuş gibi virajlara girerken ondülasyon oluşturarak tam tutunmayı engelliyo.adamlar öküz gibi virajın girişine koymuşlar bi de!yuh yani!tam lastiğin yere tutunması gereken yerde bile bile koyuyolar bunları!nasıl mühendislere emanet bu yollar bilmem!5 cm kalınlığında yaya çizgisi gibi bir boya ile yolun her tarafını çizmişler... Bir köprü, altından geçerken en az 200 tane 5 er santimlik artık onlara boya denmez zıplatma resmen üzerinden geçmek zorundasınız...
Araba ile geçerken bile taa bağırsağına kadar titretiyor ne kadar yavaş gidersen git... Motorla geçerken ön grenaj bir gün düşecek....
Böyle zihniyetin ben.......................r:
ewt alper abi konak alt geçiti diyorsun heralde sen eski motorda bende bi gün grajları komple bırakıcam diye korkuyodum valla bende konaktan geçerken
yağmurdada ayrı bi kaykan oluyoar ii ce sakatlaşıyor:farao:
o çizgiler tamamen zarar!ön düzeni bozduğu yetmiyormuş gibi virajlara girerken ondülasyon oluşturarak tam tutunmayı engelliyo.adamlar öküz gibi virajın girişine koymuşlar bi de!yuh yani!tam lastiğin yere tutunması gereken yerde bile bile koyuyolar bunları!nasıl mühendislere emanet bu yollar bilmem!
Konaktakine kurban oluyum.... Yeni yapılan tepecik alt geçidinden sakın geçme o zaman...:cat::cat::cat:
abi tepecikte ne işim olur benim zaten :queen::queen::queen:
Ben günde 2 kere gidiyom.... :cherry::cherry:
Ben napıcam ya:queen::queen::queen:
motosikletler icin tehlikeli bir durum 200 le giderken şerit değiştirmek hiçte kolay olmicak sanırım![]()
Bence 200 ile giderken şerit değiştiremezsin![]()
abi tepecikte ne işim olur benim zaten :queen::queen::queen:
sabah sabah koptum yav :queen:
izmirli hemen anladı kendini belli ediyor alp_tunay tepeciği çankaya gibi yer sanıyor hala ama:wiinkk:
Geçen İzmirde Kaza yapıp ölen arkadaş (İsmi Ziya. Bir kez daha rahmetle analım) Sırf bu yüzden bariyerlere girmiş diye duydum... 1. ağızdan hemde.... Lastiğe yanak attırmış sanırım... Ailesi Onları takan kuruluş adına dava açıcak diye duydum....
İşallah kazanır ve söktürülür.....
Kaldıki sadece bunlar değil.... 5 cm kalınlığında yaya çizgisi gibi bir boya ile yolun her tarafını çizmişler... Bir köprü, altından geçerken en az 200 tane 5 er santimlik artık onlara boya denmez zıplatma resmen üzerinden geçmek zorundasınız...
Araba ile geçerken bile taa bağırsağına kadar titretiyor ne kadar yavaş gidersen git... Motorla geçerken ön grenaj bir gün düşecek....
Böyle zihniyetin ben.......................r: