yollardaki Cam buton uygulaması ve motosiklet

ewt alper abi konak alt geçiti diyorsun heralde sen eski motorda bende bi gün grajları komple bırakıcam diye korkuyodum valla bende konaktan geçerken
yağmurdada ayrı bi kaykan oluyoar ii ce sakatlaşıyor:farao:

5 cm kalınlığında yaya çizgisi gibi bir boya ile yolun her tarafını çizmişler... Bir köprü, altından geçerken en az 200 tane 5 er santimlik artık onlara boya denmez zıplatma resmen üzerinden geçmek zorundasınız...

Araba ile geçerken bile taa bağırsağına kadar titretiyor ne kadar yavaş gidersen git... Motorla geçerken ön grenaj bir gün düşecek....

Böyle zihniyetin ben.......................:pr:
o çizgiler tamamen zarar!ön düzeni bozduğu yetmiyormuş gibi virajlara girerken ondülasyon oluşturarak tam tutunmayı engelliyo.adamlar öküz gibi virajın girişine koymuşlar bi de!yuh yani!tam lastiğin yere tutunması gereken yerde bile bile koyuyolar bunları!nasıl mühendislere emanet bu yollar bilmem!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ewt alper abi konak alt geçiti diyorsun heralde sen eski motorda bende bi gün grajları komple bırakıcam diye korkuyodum valla bende konaktan geçerken
yağmurdada ayrı bi kaykan oluyoar ii ce sakatlaşıyor:farao:

Konaktakine kurban oluyum.... Yeni yapılan tepecik alt geçidinden sakın geçme o zaman...:cat::cat::cat:

o çizgiler tamamen zarar!ön düzeni bozduğu yetmiyormuş gibi virajlara girerken ondülasyon oluşturarak tam tutunmayı engelliyo.adamlar öküz gibi virajın girişine koymuşlar bi de!yuh yani!tam lastiğin yere tutunması gereken yerde bile bile koyuyolar bunları!nasıl mühendislere emanet bu yollar bilmem!

ayynen öyle.. seke seke viraj dışına savruluyorum ben de..

bir ankaralı olarak bahsi geçen ürünle karşılaşmak nasip olmadı ama
inşallahta olmaz gerçektende biz ikiteker kullanıcıları için risk yaratan bir aletkarşılaşan arkadaşlara dikkatli olmaları gerekiyor

Geçen İzmirde Kaza yapıp ölen arkadaş (İsmi Ziya. Bir kez daha rahmetle analım) Sırf bu yüzden bariyerlere girmiş diye duydum... 1. ağızdan hemde.... Lastiğe yanak attırmış sanırım... Ailesi Onları takan kuruluş adına dava açıcak diye duydum....

İşallah kazanır ve söktürülür.....

Kaldıki sadece bunlar değil.... 5 cm kalınlığında yaya çizgisi gibi bir boya ile yolun her tarafını çizmişler... Bir köprü, altından geçerken en az 200 tane 5 er santimlik artık onlara boya denmez zıplatma resmen üzerinden geçmek zorundasınız...

Araba ile geçerken bile taa bağırsağına kadar titretiyor ne kadar yavaş gidersen git... Motorla geçerken ön grenaj bir gün düşecek....

Böyle zihniyetin ben.......................:pr:

Ya abi hakkaten nedir o uyarı için yaptıkları beyaz yükseltiler öyle? Arka arkaya yola dik dökülmüş beton bariyerler... Tarrrrrtt diye geçiyorsunuz, böbrekler ve dalak tango yapıyorlar, motor altımda ağlıyor... Öyle uyarı mı olur ya.. İzmir'de yollar zaten berbat, Dakar rallisinin bir ayağı yapılabilir İzmir'de, bir de o manyak beyaz yükseltiler var.. Hani yollar birinci sınıf olur, insanın gazlama güdülerini gıdıklar anlarım, ama İzmir'de işkenceye yenisini eklemişler. Yine bir NEMALANDIRMA kokusu alıyorum....

Ayrıca rahmetli Ziya'nın ailesi mahkemeye verirse, ben şahit olarak gidebilirim.. Olayın öyle cereyan ettiğini ben de bir yerlerden duydum. Öyle ise gerçekten yazık olmuş gencecik çocuğa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar