Ben mersinde denize girmedim ama gözlemlediğim kadarıyla pekte temiz değildi , adanadaysan hafta sonu yapacağın keşif gezileriyle güzel yerler bulabilirsin ama...Mersindeyim ybr 125 var ama bu yaz deniz sezonunu açamadım bile. İş yoğunluğundan dolayı gelecek yıl muhakkak her 2-3 haftada bir kendimi silifkeye atıcam.
Bu arada silifkede yada kız kalesinin oralarda denize girdinmi antalyaya kıyasla beraklık nasıldı ve deniz suyu soğukmuydu.
İmrendim ya harika gezmişsin.
Hocam ben Kuşadası'nda yaşıyorum,denize en kötü yerde girmişsinaslında çok güzel yerler vardı.fotoğraflar çok güzel bu arada...
3-4 ay aslında güzel tarafından bakarsan yapıcağın gezilere finansal açıdan sermaye çıkarmak için güzelde bir zamanMuthis paylasim icin tesekkurler..
Simdi en az bi 3-4 ay var en kotu .. hakirliklara rotaları çıkartmaya başlamak lazim![]()
Yok motorumun yakıt tüketimi normalTekerine sağlık harika bir macera..
200cc için yakıt çok fazla 3.9 litre...
Bende Beverly 500 varken ( Cruiser 3.5 - 3.8 lt yakıyordu )
Motoruna bir baktır derim..
Gerçi cc arttıkça yakıt düşedebiliyor bakınız Nc700 tüketim 3.1 litre/100km.
5200km de 750tl yakmıştım bende geçen sene Nc700x ile TR turunda...
Yaptığım gezi tam 2 hafta sürdü planladığım gibi..Büyük bir keyifle okudum, tekerinize sağlık. Hep özeniyorum ben de böyle uzun gezilere. Nasip olur inşallah bu seneMaaliyet olarak da gayet uygun 4000km için. Kaç günde tamamladınız geziyi ?
Öncelikle teşekkür ederimİzmiri görünce duygulandım.:salut:
Gezi harika olmuş tebrik ederim
Motosikletten hep konuşuruz da :mrgreen:
çadır olayını merak ettim memnun kaldın mı yoksa yurt içi gezilerde ucuz apartlar daha mı mantıklı olur bu tip sahil şeridi gezilerinde?
uzun yolculukları bilerek tek gitmeyi tercih ediyorum , çünkü hiç bir zaman yanınızdaki insanla kafa dengi olamazsınız elbet bir yerde zevkler renkler değişiklik gösteriyo..valla ne yalan söyleyeyim ben cesaret edemezdim güzel gezi olmuş ama tek olmasa daha iyi olurmuştu :thumleft: