yoldakii ANİMALLAR

arkadaslarr ben cok sıkıntılıyımm bu yolda gezen animallardan ve cözüm de buldum kendi kendimee belkş yanlıs ama belkide doruu bunu sizlerle paylasamk istedimm gercii hepimizin buyuk sıkıntısı ama bunlara durr demekk gerekk artıkk.
en son basımaa gelenn olayı söle anlatayim gecee bakırkoy istikametinden topkapiya giderkn e 5 cıkmadım yan yoldan gidiyorum.ilerde e 5 ten veliefendi yanyola dönusundee ben düz gitmek isterkenn önumdeki mini otobus yuzunden sola dönemiyorkenn en soldann gelenn fiat mareaa aracc sert bisekildee frenn yaparakk bagırdııı
bende cevap verdimm yanınaa gelerekk sonraaa banaa aracın içerden cıkardığıı bira kutularıınıı fırlattıı vee arkasındaa tuttuu herif sahilyoluna gidecekkenn benlen uğrasmaya basaladıı benn onuu gecmek istiyorumm o yolu daraltıyorr neyse ben bunu gectimm bu seferr arkama yaklasıpp değdirmek istiyor tamponunu ben kacıyorumm o kovalıyorr tabii bu aradaa doluu bira kutusu fırlattı genee cok sukurr ıskalıyorduu neyse dedimkii kendi kendimee bosver urasmaa ALLAHINDAN bulsunn dedimm merter cıkısndaa ani bir hareketlee e5 girdimm sonraaa ordan uzaklastımm cok sukurkuu bu animaldan kurtulabildimm buu ilk değii daha öncede geldi basıma amaa bölesii değill.
bende diorumkiii egerr yanimdaa bujii olsaaa hiç tereddütsüzz ön camınaa fırlatırdımm ondann sonrasını dusunmek bilee istemiyorumm gercii cokk kotuu amaa bencee hakediyorlarr hattaa yanımda bulundurucam bu animallar içinn. dusuncemm buu onlarr nasıl bizimm canımızı hiçe sayıyorlarsaa bende sayarımmm.
düşüncelerinizi için tesekkür ederimm.

çok benzeri başıma gelmişti foruma da yazmıştım. sinir bozucu bi durum geçmiş olsun.

Geçmiş olsun,şaka gibi iş araçtan bira kutusu fırlatıyor bu adam trafik canavarının alkolik versiyonu olmalı.

çok benzeri başıma gelmişti foruma da yazmıştım. sinir bozucu bi durum geçmiş olsun.

Fazla sürmeyecek ve motosikletliler 3-5 belki 10 kişilik gruplar halinde hareket edecek.
ondan sonra göreceğim ben bu hayvanların nazik yerlerini.Bakalım nereye kaçabilecekler. Tek çözüm bu yol.

Fazla sürmeyecek ve motosikletliler 3-5 belki 10 kişilik gruplar halinde hareket edecek.
ondan sonra göreceğim ben bu hayvanların nazik yerlerini.Bakalım nereye kaçabilecekler. Tek çözüm bu yol.

kesinlikle haklısın, başka türlü anlamıycak bu animallar.

abi zor okudum be birazda zor anladım ya boş ver istanbulun .... kopuğu bıtmez bas git yoluna uzak dur motosıklet keyfını cıkarmaya bak gerekırse eyvallah abi de de ama yoksa bi tanpon yol ortasında bırakırlar acımazlar bak işine kardeşim abi tavsiyesi sonrasında yapacağın herşey senı onlardan farklı kılmaz

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
saolun arkadaslarr pekii kullanmak istediğim yöntem hakkındaa ne dieceksinizz

Forumda Turkçe yazmaya gayret ederek onlardan farkli olmaya çabalayabilirsin diye dusunuyorum.

Bunun disinda o sana bira firlatinca hayvan olacak.
Sen ona buji firlatinca insan olacaksin oylemi?
Ne farkiniz olacak?
Trafikte birbirine biseyler firlatan iki insan goren ve konuyu anlamayan biri soyle demez mi?

"Hayvanlara bak! Caddede birbirlerine bir seyler firlatiyorlar"

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw bende başlığı okuyunca köpeklerden dertlisin sanmıştım.Acaba dedim nasıl bi çözüm bulmuş.Benim aklıma da o sırada bi çözüm geldi.Yanımızda kuru sıkı taşısak nasıl olur acaba.Hem insan animallar için , hem de hayvan animallar için iyi olur.ANcak insan animala kullanınca tehlikeli olabilir.Ya adamda gerçeği varsa.

Forumda Turkçe yazmaya gayret ederek onlardan farkli olmaya çabalayabilirsin diye dusunuyorum.

Ne farkiniz olacak?
Trafikte birbirine biseyler firlatan iki insan goren ve konuyu anlamayan biri soyle demez mi?

Eğitim şart :pr:

Ne farkiniz olacak?

Bu arkadaşın yazdıklarının altına imzamı atarım. Eline sağlık coq. :)

Ne farkiniz olacak?

umarımm senindee basınaaa gelmezzz baskaa ne diyeyimm sanaa

Yaw bende başlığı okuyunca köpeklerden dertlisin sanmıştım.Acaba dedim nasıl bi çözüm bulmuş.Benim aklıma da o sırada bi çözüm geldi.Yanımızda kuru sıkı taşısak nasıl olur acaba.Hem insan animallar için , hem de hayvan animallar için iyi olur.ANcak insan animala kullanınca tehlikeli olabilir.Ya adamda gerçeği varsa.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

direk ölüm

arkadaslarr ben cok sıkıntılıyımm bu yolda gezen animallardan ve cözüm de buldum kendi kendimee belkş yanlıs ama belkide doruu bunu sizlerle paylasamk istedimm gercii hepimizin buyuk sıkıntısı ama bunlara durr demekk gerekk artıkk.
en son basımaa gelenn olayı söle anlatayim gecee bakırkoy istikametinden topkapiya giderkn e 5 cıkmadım yan yoldan gidiyorum.ilerde e 5 ten veliefendi yanyola dönusundee ben düz gitmek isterkenn önumdeki mini otobus yuzunden sola dönemiyorkenn en soldann gelenn fiat mareaa aracc sert bisekildee frenn yaparakk bagırdııı
bende cevap verdimm yanınaa gelerekk sonraaa banaa aracın içerden cıkardığıı bira kutularıınıı fırlattıı vee arkasındaa tuttuu herif sahilyoluna gidecekkenn benlen uğrasmaya basaladıı benn onuu gecmek istiyorumm o yolu daraltıyorr neyse ben bunu gectimm bu seferr arkama yaklasıpp değdirmek istiyor tamponunu ben kacıyorumm o kovalıyorr tabii bu aradaa doluu bira kutusu fırlattı genee cok sukurr ıskalıyorduu neyse dedimkii kendi kendimee bosver urasmaa ALLAHINDAN bulsunn dedimm merter cıkısndaa ani bir hareketlee e5 girdimm sonraaa ordan uzaklastımm cok sukurkuu bu animaldan kurtulabildimm buu ilk değii daha öncede geldi basıma amaa bölesii değill.
bende diorumkiii egerr yanimdaa bujii olsaaa hiç tereddütsüzz ön camınaa fırlatırdımm ondann sonrasını dusunmek bilee istemiyorumm gercii cokk kotuu amaa bencee hakediyorlarr hattaa yanımda bulundurucam bu animallar içinn. dusuncemm buu onlarr nasıl bizimm canımızı hiçe sayıyorlarsaa bende sayarımmm.
düşüncelerinizi için tesekkür ederimm.

arkadas bu animallar dedigin galiba hayvan türü olmali...bilmedigim icin öyle tahmin ediyom..

plakasını alıp trafiğie bıldırmen en guzel ey o anda ılk cevirmede alırlar birde alkol kontrolu tamam:cat:

plakasını alacaksın motoru vurup en güvenli şekilde önüne motoru bırakacaksın ondan sonra dava açıp istediğini alacaksın DONUNA KADAR
bana denk gelmezki böyleleri
birkeresinde önüme kıran adama ters ters bakmıştım oda aşağı inip bir iki laf söyledi bende ona kaskımı fırlattım hala barıyordu ama arabada pati çektiriyordu
o rezillik ona yetmiştir
sandığınız kadar cesur değiller sakın korkmayın

Ne farkiniz olacak?

anlattıgında dogrulukk payıı varr ama anlatmaa biçimndee yokk benceee yargılayıcı değildee egitici vee kırmadann sonuctaa burasıı motorsiklet sitesii bizim sorunlarımızı dile getirdiğimizz yerr birbirimize laf sokma yerii değill
dikkatinii cekerimm

vaktiyle muppet show da animal diye bir karakter vardı yanlış hatırlamıyorsam.
bu coq takma ismini kullanan arkadaşı ellerinden öperim. herhal en doğru şekilde böyle özetlenebilirdi bir mevzu hariç. cadde ortasında değil bira kutusu bira fıçısı da atsanız kimse sizi hayvan olarak nitelendirmez, o kadar çok olay normal geliyorki artık hiçbir şeye şaşırmaz oluyoruz.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
umarımm senindee basınaaa gelmezzz baskaa ne diyeyimm sanaa

Bisey deme bana.!!!!
:pr:
Sen boyle yazdikça tansiyonum çikiyor.
Ataturk'un ulkeyi emanet ettigi Turk gençligi bu mu diye kahroluyorum.

Seni yetistiren Turkçe ogretmenini de tebrik ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar