Yolda Tartıştığı Otomobil Sürücüsünü Öldüren Motosiklet Sürücüsü..

öldürmek ile kavga etmeyi eş değer tuttugu için böyle yazdım hocam.
Yok onu anladım.
Eş değer tuttuğunu düşünmedim.
Düşündüyse tabi yanlış.
Ben şu şekilde düşündüm onun yazdığını.
İnsanlar o kadar çileden çıktı manyak oldu ki.
Sen dövmeyi normal görüp döversin.
O yediremez ölmeyi normal görür.
Meslek gereği çok gördüğümden söyledim.
Yoksa hepimiz aynı şeyi savunuyoruz aslında.

Motosikleti
D400
Yok onu anladım.
Eş değer tuttuğunu düşünmedim.
Düşündüyse tabi yanlış.
Ben şu şekilde düşündüm onun yazdığını.
İnsanlar o kadar çileden çıktı manyak oldu ki.
Sen dövmeyi normal görüp döversin.
O yediremez ölmeyi normal görür.
Yoksa hepimiz aynı şeyi savunuyoruz aslında.

Gerçi dogru ülke olarak psikolojimiz bozuk oldugu için dövülmeyecek adamı döverler bu ülkede :D

Bende ondan dedim :D
Dövmeye döveriz.
Dövdüğümüz arkamızdan vurursa sevdiklerimiz üzülür.
Dövdüğümüzle bile kalmamış oluruz.
Allah hepimizi korusun böyle çakallardan magandalardan.

Olayı şuraya bağlasak kimseyi dövmeyin, kimseye kendinizi dövdürmeyin.

70 yıllara dönelim çiçek çocukları olalım gerçi o zamanda millet bunlar yumuşamış derler al başına yine bela. En iyisi görünmez olun.:D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
Burada yapılması gereken en temiz şey motordan inip o adamı dövmekti kusura bakmayın; arkada kadın varken bir motoru devirmeye çalışmak insanlık değildir.
Birisine saldırmayı anlamıyorum; birine saldırıp ağzını burnunu kıracak kadar kendimden geçtiysem büyük ihtimal o raddede durmam - yani duramam... Dolayısıyla, gerektiğinde sonuna kadar gitmeye ve bunun sonuçlarına katlanmaya hazır ve istekli değilseniz kimseye saldırmayın.

İnsanın kendisini korumasına tabi ki itirazım yok ama işte orada da mümkün olduğu kadar sakin kalmayı ve asgari ölçüde şiddet kullanabilmeyi becerebilmek lazım. Hulk tarzı bir karakteriniz varsa vurdukça vurasınız da gelebilir, çok sakat işler. Sonra karşınızdaki hayvanı adam yerine koyarlar sizin hayatınız kayar.

Ne demişler, yiğitliğin onda dokuzu kaçmaktır. Şiddetten kaçın yiğit arkadaşlar :D

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
ya çok uçlarda yaşıyorsunuz ya da prens gibi yetişmişsiniz. Hiç sizi kasıtlı olarak ezmeye çalışan birine denk gelmediniz sanırım.

Eşim ile 3 şeritli yolda trafik durmuş orta şeritte beklerken benım oldugum şerite girmeye calısan lavuk motoruma yandan değdirdi. napıyorsun dediğimde senin yerin emniyet şeridi s.git dedi.

Uzatmadım; sağ şeride geçtim 5 dakika sonra aynı lavuk bu seferde emniyet şeridine itmeye calıstı beni. bakın duran trafikte diyorum hareket ediyor olsak neler yapacak kimbilir.

Napıyorsun diyince arabadan inmeye kalktı.

Şimdi bu adamı öldürmek mi daha mantıklı indiği zaman dövmek mi?

Ya da gülüp geçeyim ama o sırada adam benım agzımı gözümü kırsın?

Burada yapılması gereken en temiz şey motordan inip o adamı dövmekti kusura bakmayın; arkada kadın varken bir motoru devirmeye çalışmak insanlık değildir.
Sen o adamı dövmeyi hak görüyorsun ama adam bela çıkıp seni yengenin önünde dövseydi ne yapacaktın? Karizma hepten çizilmeyecek miydi? Daha geçenlerde "yutubır"ın biri koskoca dünya şampiyonu Mike Tyson'ı dövdü dünyanın gözü önünde.
Aynı tükanda ben de çıraklık ettim. Ben de o nedenle söylemiştim.

Motosikleti
D400
Konu başlıgı adamı öldürmüş bu; yorum alan konu adam dövmek.

hey allam =)

Motosikleti
Tvs Jupi
Rahmetli amca hayatınıda biriktirdiği bütün öfkeyi bu olaydan çıkarmış sonunda rahatlamış...

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Tartışmaya gerek yok size bir akepeli ya da yakını çarpıp ölürseniz ya da yakınınız hiç ceza almaz elini kolunu sallaya sallaya dışarıda gezebilir %100 kusurlu bulunsa bile bkz. eksi kızılay başkanın kızı.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
kızgınlık olur ama iş ölüm kalım noktasına gelmemeli, çözüm değil ve iki taraf içinde kötü sonuç.
ben şimdiye kadar birilerine küfrederek yada bağırarak yada döverek bir şey kazanmadım ama sabırlı davranarak çok şey kazandım...

bana kötü davranan insanlara karşı beyefendi şekilde tavır takındım ve sonraki karşılaşmalarımızda bana karşı çok iyi davrandıklarını gördüm...

yani abimin ev sahibi ile yaşadığımız olay olsun yada başka tanıdıklar ile olaylarım olsun ilk anda ben sinirlendim ama belli etmedim ve olgun davrandım... sonraki süreçlerde sanırım hatalarını anlayıp bana iyi davrandı bu kişiler. (motosikletimden dolayı yaşadığım olaylar)

iyilikten iyilik doğar düşüncesi doğru fakat dikkat etmek lazım, özünde kötü insanlar için geçerli değil bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kadınlar da dahil olunca olaylar daha da çirkinleşiyor... Kadının motoru devirmesi ayrıca saçma.. Kadına şiddete karşıyım her zaman ama bu kadın düşündürüyor.. Kocasını arabaya sokup yola devam edeceğine ateşe kürekle kömür atmış... Şimdi ağlayıp sızlasın...Boşu boşuna bk yoluna gitmek bu işte.. Üzücü bir olay... O beyaz montlunun da süpermen gibi uçarak gelmesi , sonra uçarak kaçması... Te allam ya, nasıl insanlar olduk ?.. Neyin öfkesi bu ?..
O konu uzun süredir tartışma konusu, Türk kadınları ve kızları gerginler ve panik ataklar... her an kavgaya meğilliler... "Amerikalı Aynasız" takip edenler belki bilir, amerikada FBI ajanlığı yapmış bir Türk kendisi ve kadın milletinin Türkiye de kötü olduğunu oda dile getirdi, hatta Türkçesi biraz yetmediği için Türkiye de ki kadınlara "uptight" dedi, Türkçesini bilemedi...

Yani bu biraz aşağılık kompleksinden dolayı olabilir diye düşünüyorum çünkü Türk milleti olarak genelleme yaparsak gösterişi de seviyoruz ve bu da bir aşağılık kompleksinden kaynaklanan bir şey aslında.

Buna çok dikkat edin gerçekten Türkiye de kadın milleti kavgacı biraz, bunu gözlemleyin.

Son düzenleme:
olayın farklı görüntüleri..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.takvim.com.tr/video/yasam-videolari/pendikte-yol-verme-tartismasi-kanli-bitti-1-olu

Olayın en uzun videosu burada gereksiz yerde uzamış mevzu otomobil sürürüsü gereksiz tepki göstermiş.. Yapmayın şöyle şeyler ya.. Bu arada motosiklette bulunanlar kaçmış aranıyor..
arkadan yanaşıp adamı bıçaklayıp kaçıyor iblis.

Bizim insanımız olmadı, olamadı, olmayacak... Uygar bir toplum olmayı öğrenemeyeceğiz vesselam. Noldu şimdi, anlık sinirlerine yenik düştüler, birisi kara toprağa girdi, onca akrabasını yasa boğdu. Diğer salak da, hapise girdi, ömrü hapiste çürüyecek, olan ana babasına olacak. Şimdi o iki salağa keşke sorma imkanımız olsaydı, eğer o ana geri dönebilme imkanınız olsaydı, nasıl davranırdınız diye. Ama iş işten geçti artık. Malesef ülkemiz yolları manyak insanlarla dolu ve bu insanlardan da bi s2m olmaz....

Buna çok dikkat edin gerçekten Türkiye de kadın milleti kavgacı biraz, bunu gözlemleyin.
Bir sorunu iki şekilde çözersin dilinle veya elinle.

Dilinle çözmek için bilgili olmak gerek, kültürlü olmak gerek,

Maalesef ülkemiz kadınları bir tepsi hamur yiyip, kim kimi düdüklemişten başka bir şey bilmez böyle olunca haliyle sorunları eliyle çözmeye kalkar, eşine de erkekliği ile tahrik eder, sen erkek değil misin veya nasıl erkeksin diye gaz verir.

Sonuç kavga, dövüş, cinayet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar