Yolda müzik keyfi

Nokia N95 imle heryerde derste, okulda, arabada, otobüste, dağda, uyurken, uyanırken müzik dinlerim çünkü onsuz yapamam.. Bluetooth kulaklığı tavsiye etmiyorum kalitesi rezalet.. Jak girişli kulaklık herzaman daha iyidir =) Bi çok mp3 ve telefonda kulaklık dengesi ayarlanabiliyor tek kulaklığı takıp bütün sesleri ona verebilirsin..

Ben de ondan diyecektim. bir de motora ses sistemi bağlayıp sesi sonuna kadar açıp geceyarısından sonra sokakta dolaşan yaratıklar var. Ses gürültüsü dışında zararsız canlılar, korkmanıza gerek yok :D

@vlad, ne ermesi yav, eridim eridim :)

creative nin 2+1 sistemi var ama subwooferi çok büyük 12V la çalışıyo ondan alabilirsin ben öyle yaptım hem evde hem motorda 2007 de gold tan 150 ytl ye almıştım

elbette riskleri var ancak ben uzun yollarımın hepsinde müzik dinledim philips in bir mp3 playerını kullanıyorum, genellikle metal müzik dinlerim zinde tutuyo, elbette yeterince zevk alamıyorum dinlediğim müzikten çünkü sesini gerekenden biraz daha az açıyorum, etrafa hakim olmak adına

şehir içinde bence de pek sağlıklı değil tabi uzun yolda bilemem.Goldwinglerde bulunan ses sistemi nasıl peki?

apple i-pod 8gb var. qüzel bi de PHİLİPS kulaklık.Okula felan qiderken takıyorum kaskın içinde çift kulaklık. Açıyorum sesinide , sağdan sağdan gidiyorum.Zaten sabah hava sağuk oluyo hız yapmaya gelmiyo. 65-70 km de öle boş boş çekilmez ki her gün :)

Arkadaşlar cvp veren herkese teşekkürler...
bnde sonyericsson k750i kullanıyorum bu iş için

konfor:
maske yoksa kaskı takarken kulaklıklar çıkıyor
ve ciddi süreler alıyor onları oraya oturtmak ...
kaldıki uzun yol genelde yazın olur yazın da maske saçma olur:)

gidona yerleştirebileceğim bir kumandasi
yada direk aletin kendisini gidona takabilsem süper olurdu..
ses seviyesi / şarkı atlama / play pause gibi kontroller
yolda yapılabilse çok iyi olurdu

ses kalitesi:
yüksek hız yada rüzgarlı havalr dışında idare eder...

kaskın kıçına bie jak yuvası içeride hoparlör sabitlemeyi bile düşündüm!

--------------

kesinliklee sakıncalı dinlenmemeli diyen arkadaşlara bişii sorucam!

(şehir içi tamam ama uzun yol için)

YAHU!
şu yağmurlu havalarda
evde, işte, toplu taşımada dinlediğiniz müzik
hiç mi hayal kurdutmadı size....
hiç mi; ulen şimdi güneşli bi otobanda yol yapmak vadı dedirtmedi????

bnde star 103 te bazen telefonumla müzik dinliorm N73 ile orjinal kulaklığım war takıorm gayet güzel ve keyifli ama rüzgar seside eksik olmuo hani :)

TTnet reklamında çocukların kullandığı kablosuz kulaklığın ne olduğunu bilen varmı?

(Özkan gitar çalıyor şarkı söylüyor, çocuklar oralı olmuyor...)

Tüm Türkiye onun ne olduğunu arıyormuş meğer nette;

şuna bir bakın;

http://www.gsm-earpiece.com/order.html

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar