Adana İl Temsilcisi
Creative Zen mp3 player kullanıyorum, kaskın yapısından dolayı kulaklarıma tam oturması biraz sorun oluyor.. Üç kerede ancak 1 kez tam oturuyor..
130km/sa hızın üzerinde kulağıma gelen müziğin sesi düşüyor , daha düşük hızlarda kusursuz dinleyebiliyorum..
Motor üzerinde müzik dinlemenin herhangi bir sıkıntısını yaşamadım.. Hareketli şarkılarda bazen gereksiz hızlanma haricinde tabiki.. Birde varış noktasına geldiğimde Vaya Con Dios' tan Puerto Rico çalıyorsa motordan inemiyorum :mrgreen: Planlı bir yolculuk değilse bir anda işler değişmiş oluyor ve kendimi alakasız yerlere doğru giderken buluyorum![]()
(motor kullanmamdaki en büyük amaç;yolun keyfini çıkararak,etrafımla alakadar,tabiatı seyrederek,zevk alarak sürüş gerçekleştirmek.)
ben de mp3 kullanıyorum.tabii,şehirdışı kullanımlarda.zaten sürat sevmeyen biri olduğum için (max.100-110),keyifle dinliyorum.kulaklık konusuna gelince,onu da şöyle çözdüm,gözlük sapı gibi kulağın arkasına geçebilen kulaklıklar satın aldım.kaskı,çıkarıp-takarken de sorun olmuyor.sakıncalı olan nokta bence şu:özellikle uzun yolda slow,sakin müzik,insanı gevşetebileceğinden,sürüş emniyetini bozacaktır.