Yolda müzik keyfi

Adana İl Temsilcisi
Creative Zen mp3 player kullanıyorum, kaskın yapısından dolayı kulaklarıma tam oturması biraz sorun oluyor.. Üç kerede ancak 1 kez tam oturuyor.. :)

130km/sa hızın üzerinde kulağıma gelen müziğin sesi düşüyor , daha düşük hızlarda kusursuz dinleyebiliyorum..

Motor üzerinde müzik dinlemenin herhangi bir sıkıntısını yaşamadım.. Hareketli şarkılarda bazen gereksiz hızlanma haricinde tabiki.. Birde varış noktasına geldiğimde Vaya Con Dios' tan Puerto Rico çalıyorsa motordan inemiyorum :mrgreen: Planlı bir yolculuk değilse bir anda işler değişmiş oluyor ve kendimi alakasız yerlere doğru giderken buluyorum :)

(motor kullanmamdaki en büyük amaç;yolun keyfini çıkararak,etrafımla alakadar,tabiatı seyrederek,zevk alarak sürüş gerçekleştirmek.)
ben de mp3 kullanıyorum.tabii,şehirdışı kullanımlarda.zaten sürat sevmeyen biri olduğum için (max.100-110),keyifle dinliyorum.kulaklık konusuna gelince,onu da şöyle çözdüm,gözlük sapı gibi kulağın arkasına geçebilen kulaklıklar satın aldım.kaskı,çıkarıp-takarken de sorun olmuyor.sakıncalı olan nokta bence şu:özellikle uzun yolda slow,sakin müzik,insanı gevşetebileceğinden,sürüş emniyetini bozacaktır.

Mersin İl Temsilcisi
bence de dinlememek en iyisi başka araçların korna ve uyarılarını göremeyip
tehlikeye neden olabilir ve hayatınızdan olabilirsiniz...

ayrıca ruzgardanyeterince duyamayacak dolayısı ile çift kulaklık takacaksınız buda dışarıyı tamamen duyamayacaınız anlamına geliyor...

yanlış :bounce:
ben tek kulaklık kullanıyorum...
araba kullanırken müzik dinlemiyor muyuz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
araba kullanırken müzik dinlemiyor muyuz?

Evet yürekçe, araba kullanırken dediğin slowmotion ise evet.

(motor kullanmamdaki en büyük amaç;yolun keyfini çıkararak,etrafımla alakadar,tabiatı seyrederek,zevk alarak sürüş gerçekleştirmek.)
ben de mp3 kullanıyorum.tabii,şehirdışı kullanımlarda.zaten sürat sevmeyen biri olduğum için (max.100-110),keyifle dinliyorum.kulaklık konusuna gelince,onu da şöyle çözdüm,gözlük sapı gibi kulağın arkasına geçebilen kulaklıklar satın aldım.kaskı,çıkarıp-takarken de sorun olmuyor.sakıncalı olan nokta bence şu:özellikle uzun yolda slow,sakin müzik,insanı gevşetebileceğinden,sürüş emniyetini bozacaktır.

Bende aynı çözümü düşünmüştüm.. O kulaklıklar sizde sorunu gidermişe benziyor.. Ben de deneyeceğim.. :cat:

Ben şimdi telefonun kulaklığını kaskla denedim olmadı olduda kulağımda ağrı yaptı..

Sandisk sansa mp3 çalar ve fm radyom var uzun yolda iki kulaklığıda takıp dinliyorum.Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.Sadece 1 saat sonra kulağım acımaya başlıyor yolda verilen molayla bu da ortadan kalkıyor:))100-120 km/h hızlarda rüzgar ve motor sesinden korna sesini ne kadar duyabiliyoruzki (kamyon ve otobüslerin havalı kornaları hariç),yada işitme engelli arkadaşlar hiç araç kullanmıyormu.Motor üzerinde etrafı duymadan seyehat etmenin bilincinde olmak aynaları daha fazla kullanmak biraz daha dikkat yeterli bence.

takarım mp3 mü ohhh mis gibi...
korna da duyarım,egzosu da,kopa kopa giderim yani

sony ericsson k550i kulllanıyorum hem mp3 hem radyo olaraktan ...hatta bi seferinde YÖN radyonun düzenledigi yarısmaya katılıp oradan BAGLAMA bile kazanmıstım ..öyle ki artık müzik dinlemek alıskanlık oldu bende ...2 tane arkadasım ileve akü ile oto teybi baglamak suretiyle müzik keyfine diger sürücüleri de dahil ediyor..:mrgreen::queen:

Baktımda herkez dinliyormuş benim düşüncem insanın dikkatini dağıtabilir ama denemediğim için bilemiyorum çünkü motorumu daha almadım.:)

Benim sony ericsonunun kulaklığı olmamıştı ama eski e250 nin kilel oldu ama telefon çalışmıyo en son tamircide 10 tl demişti sinirimden yaptırmamıştım şimdi yaptırayım onu
Aklımda hiç böyle bişey yoktu ama yarın motoru çıkarıp bi test edicem bakalım nasıl oluyo dikkat filan bozuyo mu diye..

bende motorlar gezerken müzik dinlemeyi iyi bulmuyorum muzige kendini kaptırabilir insan sonucta 2 tekerlek üstüneyiz.

sony ericsson k550i kulllanıyorum hem mp3 hem radyo olaraktan ...hatta bi seferinde YÖN radyonun düzenledigi yarısmaya katılıp oradan BAGLAMA bile kazanmıstım ..öyle ki artık müzik dinlemek alıskanlık oldu bende ...2 tane arkadasım ileve akü ile oto teybi baglamak suretiyle müzik keyfine diger sürücüleri de dahil ediyor..:mrgreen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

kafa üstü bandlı kullaklık ben ce çok iyi olur dışardan sesi alır hem de müzik dinleyebilirsin, çok kaliteli istersen koss porta pro yu önere bilirm bass ları çok güçlü ödüllü bir kullaklık.

tıkaç gibi takılan kullaklıkları tafsiye etmem dışardan hiç ses almıyor.

Ben moskova da yasiyyorum burda chooperlar bangir bangir muzik caliyolar oyle ses kirliligi felan diye bi sey de yok,hic kulaklikla gezeni de gormedim,burda yaz icin 2 ufak hoporlor (sonsuz twiterli) aldim bi de mp3 var kaldi ufak bi amphi motor icin ama kararsizim bakalim:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar