Yolda müzik keyfi

arkadaşlar

mp3 player, gps, psp, ipod, ceptelefonu, çeşitli walkmanler...

yolda müzik dinlemek için kullandığınız aletleri
hareket halinde ses kalitesi ve
hareket halindeki konforu açısından eleştirirmisiniz?

şimdiden teşekkürler

nokia 6230i kullanıyorum hem bloototh kulaklığım hem normal kulaklığım var,çağrı geldiğinde otomatik cevaplanabiliyor:)

Motosiklet sürerken müzik dinlemek bence çok sağlıklı değil. motosiklet zevkine rağmen ciddi oranda konsantrasyon isteyen bir araç ve müzik çok kolay bir şekilde insanın dikkatini dağıtabilir diye düşünüyorum.

bence de dinlememek en iyisi başka araçların korna ve uyarılarını göremeyip
tehlikeye neden olabilir ve hayatınızdan olabilirsiniz...

ayrıca ruzgardanyeterince duyamayacak dolayısı ile çift kulaklık takacaksınız buda dışarıyı tamamen duyamayacaınız anlamına geliyor...

ayna diye bişey var bence uzun yolda gayet keyifli olur sürekli van van araba sesi dinleyeceğine müzşk dinlersin.. :) bendede bluethoth kulaklığım var eşleştiriyorum ama müzik çalmıyor yau :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Telefon olabilir, ama ben arabada dahi motor-egsoz sesi için Hi-fi müzik sistemini bile açmıyorum.

Son düzenleme:
motosiklet üstünde müzik risk gibi duruyor
motor zevki varken müziğini napacan demi::music2::

Bende sony mp3+radyo walkman var.. motor ve müzik tutkunu olarak seyir halinde dinliyorum... şuana kadar bir sıkıntısını çekmedim.. ama sennheiser kulaklıklarım var onları kullanmıyorum çünkü kesinlikle dışarıdan ses almıyorsun bu kadarına gerek yok bence..

Özetle dışarıdan sesler duyulabildiği sürece seyir halinde "bence" dinlemekte sakınca yok.. Player özelliklerine gelince benimkinin sesi güzel.. radyo için tavsiye edebilirim fakan mp3 player olarak shuffle özelliğini kullanan biriysen benim gibi, her defasında aynı sıralamayla gittiği için tavsiye etmiyorum...

Motosikleti
cb 125 f
Motosiklet sürerken müzik dinlemek bence çok sağlıklı değil. motosiklet zevkine rağmen ciddi oranda konsantrasyon isteyen bir araç ve müzik çok kolay bir şekilde insanın dikkatini dağıtabilir diye düşünüyorum.

water diyosa vardır bi hikmeti, sözünü dinlemek lazım.:cat:

nerdesin len water, erdi diyolardı senin için:)

Motosiklette müzik dinlemek pek sağlıklı değil hem arkandaki arabayı hissedemiyorsun hemde kornaları duymuyorsun açıkçası ruh gibi oluyor tabi blutoot kulaklık bi derece:)

Creative Zen mp3 player kullanıyorum, kaskın yapısından dolayı kulaklarıma tam oturması biraz sorun oluyor.. Üç kerede ancak 1 kez tam oturuyor.. :)

130km/sa hızın üzerinde kulağıma gelen müziğin sesi düşüyor , daha düşük hızlarda kusursuz dinleyebiliyorum..

Motor üzerinde müzik dinlemenin herhangi bir sıkıntısını yaşamadım.. Hareketli şarkılarda bazen gereksiz hızlanma haricinde tabiki.. Birde varış noktasına geldiğimde Vaya Con Dios' tan Puerto Rico çalıyorsa motordan inemiyorum :mrgreen: Planlı bir yolculuk değilse bir anda işler değişmiş oluyor ve kendimi alakasız yerlere doğru giderken buluyorum :)

yapmayın arkadaşlar
uzun yolda müzik dinlemek riske girilmiyecek kadar küçük bir zevk değildir!

tıpki motora binmek gibi;)

ve o okadar da büyük bir risk olduğunada inanmıyorum

tıpki motora binmek gibi;)

peki bu bluetooh denen nane nassıl dir... kesinti oluyormu pil ömrü... uymluluk

bluetoot aygıtlarda çok fazla kesinti oluyor rüzgar acayip parazit yapıyor tavsiye etmem......

Ben egzozu ve motorun hımırtısını dinliyorum:p Ama görüyorum amcamlar GOLD WİNG ile herkese dinletiyorlar:bounce:

bluetoothlu kasklar var almak istersen
yüksek ses hastasıysan dadmin edermi bilmem ama kulağıma hoş tınılar gelsin
dinleyeyim yeter diyosan güzel olur elbet
ah arabadaki bass lar ah

İntercom bağlanabiliyosa bu neden olmasın? İstanbul trafiği için tamam riske etken olabilir aama
hafta içi otobandan bi edirneye gidin göriyim sizi bariyer asfalt yeşillik bariyer asfalt yeşillik yolda düz, can sıkar bazen. hafif tınır mıngır bi müzik iyi gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar