Benim başıma pek böyle olaylar gelmiyor, bir kere yakınımın BMW'sini tamir etmek için parça almaya gittiğimizde dönüş yolunda Doblo'da 2 tane genç yolda kalmıştı, bizde durduk dedik geçmiş olsun problem nedir derken araba mazot kaçırıyor dedi. Bende açtım kaputu baktım eski ustaların kasaplığı tutmuş ve mazot hortumunun girişlerini kesip kelepçeli yapmışlar onuda iyi sıkmayınca hortum çıkmış ve mazot kaçırmış. Oradaki gerekli işlemleri yapıp sistemdeki havayı alıp arabayı çalıştırdım gitmedende 5-10 dakika burada rölantide çalıştırmalarını söyledim sistem basıncı düzenli hale gelsin diye.
Bir diğer başımdan geçen olayda bizimkilerin dükkanda araba tamir ederken eski çalışan geçerken uğradı, beni tanımadığı için "hahah huhuh arabayı toplayabilcenmi?" gibisinde söyleyişler bulundu. Bende aldırış pek aldırış etmeden bir şeyler söyledim ama tam hatırlamamakla hallederim gibi şeyler söyledim sanırım. Neyse arabaya çocuğu açık hava filtresi takmış performans artsın diye fakat araba gitmiyor diye geldi, problemin kaynağı lpg ayarından olduğunu bildiğim için beyinden basınç ayarı yapıp hava alan yerleri kapattım ardından tur at gel dedim gelincede sordum problem var mı? Yok dedi devam etti, bu kadar.