- Konu Yazar
Bu sabah motorla kayaşehirden kağıthane'ye gidiyorum karda yağıyor motor ara ara stop etti sonra kesik kesik gitmeye başladı sonra hepten durdu zor çalışıyor ama hemen stop ediyor dedim cbf dedik yolda komaz dedik tamda kar yağarken yolda kaldık neyseki kurye arkadaş geldi kırmızı cbfli muhtemelen forumdan değildir ama çok duva ettim arkadaşa:rendeer:
neyse bizim motorun deposu hava yapmış oda hemen teşhisi koydu motorcuya gitsem bi ton uğraşır arkadaş sağolsun benzin hortumunu çıkardı az benzin boşalttı motor kendine geldi sonra devam
o anda bi sevinçli gidiyorum anlatamam kar filan işlemiyor sanki 30 derece hava ben uçuyorum
arkadaştan allah razı olsun nedesem boş hemde hızır gibi yetişti kenara çekmemle gelip olayı çözmesi bir oldu...allah tekerine taş deydirmesin işin gücün yolunda gitsin inş.:rendeer::rendeer:
neyse bizim motorun deposu hava yapmış oda hemen teşhisi koydu motorcuya gitsem bi ton uğraşır arkadaş sağolsun benzin hortumunu çıkardı az benzin boşalttı motor kendine geldi sonra devam
arkadaştan allah razı olsun nedesem boş hemde hızır gibi yetişti kenara çekmemle gelip olayı çözmesi bir oldu...allah tekerine taş deydirmesin işin gücün yolunda gitsin inş.:rendeer::rendeer: