Yolda kaldım acilll yardım :)

Arkadaşlar bir süredir Çin'deyim, buradan Tayvan'a geçmem gerekiyor. Yaban ellerde yol iz bulmak zor, Allah başımızdan eksik etmesin, en güvendiğim kaynak Google Amca'ya başvurdum. Hep şu köyden bu kasabaya yol tarifi alacak değiliz ya, Google Amca bir de beni Tayvan'a götürsün dedim.

Bilirsiniz, amcamız yolu maddeler halinde tarih eder, biiiir; şuraya sapın, ikiiii, şurdan kaptırıp devam edin... falan diye. Böyle böyle 47. maddeye kadar sorunsuz geldim, ama 48. maddede çok kötü takıldım. Şu an acil yardımınıza ihtiyacım var.

Fikir verebilmek ve beni bu naçar durumdan kurtarmak için lütfen Google Maps'e girin ve;

1. Yol tarifi al'a tıklayın
2. Başlangıç noktasına Çin yazın,
3. Varış noktasına Tayvan yazın,
4. 48.adımı okuyun, tüm sorun burada.

Napiciim ben şimdi :silent: lütfen yardımcı olun :salut:

Arkadaşlar bir süredir Çin'deyim, buradan Tayvan'a geçmem gerekiyor. Yaban ellerde yol iz bulmak zor, Allah başımızdan eksik etmesin, en güvendiğim kaynak Google Amca'ya başvurdum. Hep şu köyden bu kasabaya yol tarifi alacak değiliz ya, Google Amca bir de beni Tayvan'a götürsün dedim.

Bilirsiniz, amcamız yolu maddeler halinde tarih eder, biiiir; şuraya sapın, ikiiii, şurdan kaptırıp devam edin... falan diye. Böyle böyle 47. maddeye kadar sorunsuz geldim, ama 48. maddede çok kötü takıldım. Şu an acil yardımınıza ihtiyacım var.

Fikir verebilmek ve beni bu naçar durumdan kurtarmak için lütfen Google Maps'e girin ve;

yaw bende ciddi ciddi yolda kaldın diye hazırlanmaya bile balamıştım. allah iyiliğini versin ne diyeyim hahahahaha

Ee yazmışya yüzerek geçin :p

Sen de gel o zaman, yoldaş ol :) Yorulduğumda tutunacağım yunus balığı görevi yaparsın :p

yaw bende ciddi ciddi yolda kaldın diye hazırlanmaya bile balamıştım...

Sanırım daha başlığı görür görmez bu işe niyetlendin, yoksa Çin için hazırlanmamışsındır :p Demek yolda kalsak koşacak dostlar var, sağolasın :rendeer:

Malesef gelemiyorum...
Gugıl sağolsun..
"Çin ile Türkiye arası için yol tarifini hesaplayamadık." :p

O gogıl amcanın salak yol tarifi yüzünden geçen sene romanyanın dağlarında gece vakti kayboldum. Siz yine de bir bilene sorun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Google maps deniz yollarını tanmadığından Eceabat'tan Çanakkale'te geçmek için de İstanbul'a gideceksin diyor :mrgreen:

abi bende ankarada bır yerde kaldın sandım hemen cıkıp geleyım dıyecekdım : D

bu arada 48. madde diyorki 48. büyük okyanus'u yüzerek geçin

allah kollarına zeval vermesin :D eline kuvvet : D

yaaa amma büyüttünüz olayı alt tarafı 165 KM yüzeceksiniz :p
bu kadar da yüzemiyosanız pes diyorum size :queen:

belki ülkeye göre çeviri yapıyordur google amca.
belkide çinliler yüzerek geçiyorlardır okyanusu adam ların zevkı farklı olabılır

Motosikleti
750x
Bende ciddi ciddi google'yi actim direk :cherry:

Önce sitemizde yayınlanan bu ilginç olayı aynı gün içerisinde Zaman gazetesi internet sitesine koyulması çok ilginç ve şaşırtıcı ,
ya aramızda bir zaman personeli var
yada gazete editörlerinden birisi sitemizi izliyor

:) :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Önce sitemizde yayınlanan bu ilginç olayı aynı gün içerisinde Zaman gazetesi internet sitesine koyulması çok ilginç ve şaşırtıcı ,
ya aramızda bir zaman personeli var
yada gazete editörlerinden birisi sitemizi izliyor

:) :) :)

Başka kaynaklarda daha önce yazılmış bir şey. Denk gelmiş sanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar