yolda kaldım acil yardım ....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar motosikletimle sabahhastaneden eve dönerken yağmur basladı birazda su icinden gecince motor boğulmaya basladı bıraktım 5 dk akdar kendine geldi sonra kaptırıp eve yetismeye calısıyordum tam yolun ortasında stop etti zorlada olsa calıstırdım 0.5 devirde calısıyordu 5 dk kadar o sekilde calıstı gazveriyim rahatlasın dedim gaza dokundum stop etti 1 saattir calısmıyor normal mars alırken gibi calısıyor ama gaz yemiyo cıqıcqıcqıcqı die sesi gelio ama iste calısmıyor neden olabilr yardımlarınızı bekliyorum simdiden sağolun....

( ayak marsı elektrik marsı hepsini denedim calısmıyor.. )

bujiyi kontrol ettinmi ? benim motor geçenlerde durduk yere böyle oldu bujiye elektirik geliyodu motor araba gb marş almıyodu bujiyi değiştirdik sorun kalmadı inş.düzelir seninkide

ya bujiyi kontrol etinmi derken demek istedini anlamadım buji kablosuna baktım su kacmıs olabilir diye ama kuruydu motor hala yağmurun altında kurtarılmayı bekliyor.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/68771-oleyyy-motorumu-yaptiriyorumm.html

merhaba arkadaşlar hepiniz biliyosunuzdur artık sürekli hasar cıkartan motorumu uzun zamandır kullanmayıp en sonunda kullanıyım bari dedikten sonra bugün tamir e verdim

değişenleri...

kran , karburatör , kayış , ön teker çatalı ( amansörlerin bağlı olduğu yer ) vb . hepsin 325 tl ye yaptırıyorum sizce nasıl bi fiyat piyasadaki en ucuz yer...

.........................

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...42-marsa-basinca-zirrrr-die-ses-geliyoor.html
s.a arkadaşlar 151 rs uzun sre bsonradan tekrar arzalandı marşa basıyorum önce alıyuo gibi oluyo sonra zırrrrr diye ses gelioyor neden olabilir?? yardımlarınızı bekliyorum ( akü dolu , ayak marşım yok , marş motoru daha 10 kere calıstırılmamıstır )

................................

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/66115-ayak-marsi-gene-dagildi.html

arkadalar gene ayakmarşım dağıldı toplicam ama yerleri nere nasıl bilmiyorum elinizde varsa detaylı fotoğrafını koyarmısınız saolun simdiden....

........................

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/65301-slm-slm-slm-gene-bennn.html

merhaba arkadaşlar gene lanetolsun diyerek baslıyorum ...

sabah 12:00 sularında motorumu garajdan cıkarmam gerekiyordu ilk marşta calısmadığı icn biraz gaz vererek calıstırdım ve calıstı ama duvara yapıstı

ön teker iceri doğru girdi camurluk falan herşey birbirine değiyor artık motora binmiyorum o yüzden bu bana kaca patlar ben hallede bilirmiyim düzelrmi yoksa komple yenimşa ve manatisör takımımı almam lazım ?? ( fazla tutarsa yaptırmayıp yedek parça niyetine satıcam )

....................

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/65155-yokus-asagi-stop-ediyor.html

arakdaşlar merhaba gene ben bu sefer benim mtoorum deil allahtan :)

mootrla yokus asağı inerken gaz vermeyince stop ediyor normal giderken veya düz yolda birsey yok yokus asağı inerken stop ediyor motor sizce neden olabilir nasıl yapılabilir?

......................

arakdaşlar merhaba gene ben bu sefer benim mtoorum deil allahtan :)

mootrla yokus asağı inerken gaz vermeyince stop ediyor normal giderken veya düz yolda birsey yok yokus asağı inerken stop ediyor motor sizce neden olabilir nasıl yapılabilir?

.......................

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/65076-mars-sorunu.html

merhaba arkadaşlar motorumda marşa basınca tık yie ses geliyor nedendir anlayamadım motor calısmıyor ayak marsım dağıldığı icn ondanda calıstıramıyorum basıl calıstıra bilirm sorun bnedir??

yardımlarınızı bekliyorum

not: aku düludur test edildi..

....................

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/62934-ayak-marsi-problemi.html

s.a arkadaşlar az önce motoruma bindim baktım calısmıyor elektirik falan vardı elinde sonunda problemi buldum fren lambası yanmadığı icin calısmıyormus iki frendede yanmıyor bu durumda motoru calıstramayacağım icin ayakmarsına yöneldim bastım calıstı stop ettim birdaha basttığımda sanki hortuma basıyormusum gbi hic takılma yapmadan asağıya indi urasmalar sonucunda yapamadım motorumu nasııl calıstıra bilirim ? motor ( mondial 151 rs )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 PM ----------

cevap yokmu yaa

..............

gülüm motoru satmak bu kadarmı zor...motor değil ömür törpüsü...

abicim bende motorumu değiştirmek isterim yuksek cc olmasada kaliteli birseye binmek isterim ama her sey isteyince olmuyor yani bende biliyorum motoru satmayı...

bujinin tırnağını dedim elektirik gidiyodur ama ateşleme yapmıyodur eğer varsa yedek buji bujiyi değistir...benzin hortumunu kontrol et ama once motoru yagmurdan kurtar hasta olma kolay gelsin....ist.da olsaydım yardıma gelirdim

Son düzenleme:
mobilete binsen bu kadar üzmez inan...sat kurtul meretten...ben çok bindim mopede...çin mallarına 5 basar...toplama bişey elbet bulursun...

bende kullandım bu mereti 12000 km'de 1500 tl masraf ettim,alsaydım bi 3-4 yaşında ybr,o verdiğim tamir parasına ybr'yi sıfır hale getirirdim ama ha deyince olmuyor gerçekten...

ya arkadaşlar adam yolda kalmış yardım istiyooo akıl değil

arkadaşlar yardım edecek olan varmı?? bujiyi değiştim gene olmadı akümde bitmek -üzere...

Mondialden ancak bu kadar olur almayın almayın diyoruz alıyorsunuz alın işte böyle yolda kalın.

çin olmasından olmasın sakın yaşadığın,ben hala yazın hızını alamadım ve 1 haftadır yağmurda çamurda biniyorum.hemde ne su birikintilerine girdim ne sen sor ne ben sölim ama gel görki şeytan kulağına kurşun tık yok tık.o yüzden çin e HAYIR

Cinliyi bende sevmiyorum herseyyasanarak öğrenilirmis ben ilk motorum bu 8-9 ay oldu alalı zaten 6 aya yakın süredir yatıyordu binmiyorudum bi takım problemlerden dolayı ama onları hallettik dedik simdi bu sorun cıktı...

bu sat oldu en sonunda bulduk problemi arkadaşlar benzin deposu ndaki pislikler hortumları tıkamıs ondan dolayı gaz yemiyormus yorum yapan herkese tesekkürler birde birsey soracağım kuzenimin atv si nin anahtarları kayboılmus onu düz kontak ile calstra bilirmiyiz yoksa servisi bekleyim para bayılmakmı lazım?

Forumdan Uzaklaştırıldı
hava filitresi ıslandıysa sorun olabilir.... bide ona bak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar