marş sorunu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar motorumda marşa basınca tık yie ses geliyor nedendir anlayamadım motor calısmıyor ayak marsım dağıldığı icn ondanda calıstıramıyorum basıl calıstıra bilirm sorun bnedir??

yardımlarınızı bekliyorum

not: aku düludur test edildi..

akü test edildi yazmışsın nasıl test edildi akü yü mü ölçtürdün başka bolu bir aküyle dene bana akü gibi geldi aynısı benim scooter daada olmuştu veya ayak marşının dişlileri elindeyse takabilirim dersen dişlilerin pozisyonlarının resmini koyayım baka baka tak ayaktan çalıştırırsın.
diğer ihtimal marş motorunun kömürüde bitmiş olabilir...

aküyü ölctürdüm ayak marsımın olduğu yeri aca bilsem zaten sorun biter ama maalesef oda olmuyor..

baska cevap yazacak yokmu?

O TIK TIK SESİ AKÜ NÜN BOŞ OLDUGU ANLAMINA GELİR ŞAHSEN BENİM ÖYLE , en kötü ihtimal marş kömürü ayak marşınıda 20 tl ye yapıyorlar

tamirciye gittim adam marş motoruna 2 kere cekiçle vurdu simdilik idare eder dedi yakın zamanda kömürlerini değiştir dedi ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 PM ----------

bu arada yorumlar icinde teşekkür ederim

tamirciye gittim adam marş motoruna 2 kere cekiçle vurdu simdilik idare eder dedi yakın zamanda kömürlerini değiştir dedi ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 PM ----------

bu arada yorumlar icinde teşekkür ederim

bak gördunmu hasta doktora gidince iyilir ya....onun gibi iki tık bi öksür.yallah..düzelmiş işte..

arkadaşlar hepinize özür diliyerek 10.000 tane aynı konudan acmama rağmen gene aradığımı b ulamadığım icin soru soraccaım...... ayak marsına basıyorum hc tık yok doğrutaktıma eminim ... elinde 150cc scooter ayak marsı resmi olan varsa ata bilirmi veyatta yönlerini tarif ederek anlata bilirmi....

ya ben yaptım resimdeki gibi basıyorum katır kutur sesler gelliyo oradda kalıoy
cok sert

Çok merak ettim bu sorunun cevabını. . .Mustafa abi nerden buluyorsun böyle tık diye cevapları?:)Bu arada benimde akü bitti.:( Zaten pek iyi birşeye benzemiyordu.Bakalım yaza kaliteli birşey alacağım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar