:cat::bounce::rendeer:Senle aynı tarihte aynı saatlerde bende Balıkesir festivaline katılmak üzere yola çıkıyor olacağım oradanda ya Erdekte yada Gemlik Kumlada 4-5 gün takılmayı düşünüyorum oradanda Sakarya Festivaline geçesim var :bounce: muhtemelen görüşemeyeceğiz yani Kütahyadan geçerkenale: neyse nasip dönüşün ne zaman belki dönüşte görüşürüz:wiinkk: bu arada Kütahyadan Gediz üzerinden gideceksen Gelinkayası mevkiini geçtikten sonra yol yapım çalışması var dikkatli ol tekerin düz basssın kazasız belasız inş.git gel :king:
Senle aynı tarihte aynı tarihlerde bende Balıkesir festivaline katılmak üzere yola çıkıyor olacağım oradanda ya Erdekte yada Gemlik Kumlada 4-5 takılmayı düşünüyorum oradanda Sakarya Festivaline geçesim var :bounce: muhetemelen görüşemeyeceğiz yani Kütahyadan geçerkenale: neyse nasip dönüşün ne zaman belki dönüşte görüşürüz:wiinkk: bu arada Kütahyadan Gediz üzerinden gideceksen Gelinkayası mevkiini geçtikten sonra yol yapım çalışması var dikkatli ol tekerin düz basssın kazasız belasız inş.git gel
Çivril'e Beklerim![]()
![]()
inşaalh kardeşim uğramaya çalışırım..
Demin çarşıda gördüm iki motor dedim aha geldi heralde bizimkiama baktım aydından geliyolarmış..
Demin çarşıda gördüm iki motor dedim aha geldi heralde bizimkiama baktım aydından geliyolarmış..
Usta zevk kokoreçten bi kokoreç ısmarlarsın artık)
Haha ayıpsın bende sayende yıllardır yemediğim kokoreçle hasret gideririm... Ordanda bi karahallıya ciğer yemeee geçeriz.
Ama metehan abi süpriz olarak belirmez demi yoksa motoru bile bırakır gidersin burda![]()
Hayırlı yolculuklar önder abey git gelde bi ara yol yapalım seninleBi kısmet olmadı..
ne demek canın ciğer istesin zaten çivril karahallı arası 17 km nedirki bu arada az kokoreç yemedim çivrilden eskiden tatile karahallıya giderdik banka işler olurdu çivril yakın diye oraya giderdik ee kokoreç yemedende olmaz demi..
yaa bu arada çivrile bağlı şenköy diye biköy varmış sen orayı biliyonmu orda benim asker arkadaşım vardı ona 20 tl borcyum var onu vereyimayıp oldu beaa
görüşürüz gelince üstad..