Yolcudur abbas bağlasan durmaz!! UŞAK beni bekle...

ülen birde metehan gibi bi toprağımız var adamın hiç umrunda değil beaa

nerdesin looooo
bak bi galii!!!

Senle aynı tarihte aynı tarihlerde bende Balıkesir festivaline katılmak üzere yola çıkıyor olacağım oradanda ya Erdekte yada Gemlik Kumlada 4-5 takılmayı düşünüyorum oradanda Sakarya Festivaline geçesim var :bounce: muhetemelen görüşemeyeceğiz yani Kütahyadan geçerken :pale: neyse nasip dönüşün ne zaman belki dönüşte görüşürüz:wiinkk: bu arada Kütahyadan Gediz üzerinden gideceksen Gelinkayası mevkiini geçtikten sonra yol yapım çalışması var dikkatli ol tekerin düz basssın kazasız belasız inş.git gel :king:

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:42 ----------

Senle aynı tarihte aynı saatlerde bende Balıkesir festivaline katılmak üzere yola çıkıyor olacağım oradanda ya Erdekte yada Gemlik Kumlada 4-5 gün takılmayı düşünüyorum oradanda Sakarya Festivaline geçesim var :bounce: muhtemelen görüşemeyeceğiz yani Kütahyadan geçerken :pale: neyse nasip dönüşün ne zaman belki dönüşte görüşürüz:wiinkk: bu arada Kütahyadan Gediz üzerinden gideceksen Gelinkayası mevkiini geçtikten sonra yol yapım çalışması var dikkatli ol tekerin düz basssın kazasız belasız inş.git gel :king:
:cat::bounce::rendeer:

Senle aynı tarihte aynı tarihlerde bende Balıkesir festivaline katılmak üzere yola çıkıyor olacağım oradanda ya Erdekte yada Gemlik Kumlada 4-5 takılmayı düşünüyorum oradanda Sakarya Festivaline geçesim var :bounce: muhetemelen görüşemeyeceğiz yani Kütahyadan geçerken :pale: neyse nasip dönüşün ne zaman belki dönüşte görüşürüz:wiinkk: bu arada Kütahyadan Gediz üzerinden gideceksen Gelinkayası mevkiini geçtikten sonra yol yapım çalışması var dikkatli ol tekerin düz basssın kazasız belasız inş.git gel

Yapmay ya abi kıl payı atlayacaz seni desene neyse sağlık olsun abi dönüşüm belli değil herhalde 3-4 gün kalırım. Dönüşte ararım seni abi kal sağlıcakla görüşürüz .

Usta zevk kokoreçten bi kokoreç ısmarlarsın artık :))

Haha ayıpsın bende sayende yıllardır yemediğim kokoreçle hasret gideririm... Ordanda bi karahallıya ciğer yemeee geçeriz. :D

Ama metehan abi süpriz olarak belirmez demi yoksa motoru bile bırakır gidersin burda :D

Haha ayıpsın bende sayende yıllardır yemediğim kokoreçle hasret gideririm... Ordanda bi karahallıya ciğer yemeee geçeriz. :D

Ama metehan abi süpriz olarak belirmez demi yoksa motoru bile bırakır gidersin burda :D

ne demek canın ciğer istesin zaten çivril karahallı arası 17 km nedirki bu arada az kokoreç yemedim çivrilden eskiden tatile karahallıya giderdik banka işler olurdu çivril yakın diye oraya giderdik ee kokoreç yemedende olmaz demi..

yaa bu arada çivrile bağlı şenköy diye biköy varmış sen orayı biliyonmu orda benim asker arkadaşım vardı ona 20 tl borcyum var onu vereyim :):):):) ayıp oldu beaa
görüşürüz gelince üstad..

Hayırlı yolculuklar önder abey git gelde bi ara yol yapalım seninle :) Bi kısmet olmadı..

ne demek canın ciğer istesin zaten çivril karahallı arası 17 km nedirki bu arada az kokoreç yemedim çivrilden eskiden tatile karahallıya giderdik banka işler olurdu çivril yakın diye oraya giderdik ee kokoreç yemedende olmaz demi..

yaa bu arada çivrile bağlı şenköy diye biköy varmış sen orayı biliyonmu orda benim asker arkadaşım vardı ona 20 tl borcyum var onu vereyim :):):):) ayıp oldu beaa
görüşürüz gelince üstad..

Çivril benden sorulur :D gideriz şenköye 7 km bişey arası

Ya arkadaşlar ben bu gece çıkıyorum yola bişey unuttummu acaba bi hatırlatıverin bi zahmet.. :s

Sana tavsiyem Balıkesir Uşak yolunu kullanacaksan çok sürat yapma yol çok güzel yağ gibi ama yolda virajlar var ufakta olsa fazla hız yapma :) tekerin düz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar