yolcu kapma yarışı hastanede bitti

Kadıköy'de, kaldırımda bekleyen yolcuyu almak için aniden yavaşlayan minibüse aynı yöne giden özel halk otobüsü arkadan çarptı. 7 yolcunun yaralandığı kazayı bir iş yerinin güvenlik kamerası da saniye saniye görüntüledi.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1150563&title=yolcu-kapma-yarisi-7-kisiyi-hastanelik-etti

bu işin sonu gelmeyecek..havanda su dövmeye devam..ne bir önlem,ne bir yasak...caydırıcı cezalar verilmiyor...mafya oldu bunlar..şehir eşkıyası oldu
..

olay anından yaklaşık 1-2 dakika sonra ordan geçiyodum olayı gördüm sayılır daha çok tazeydi :(
kadınlar gerçekten şok geçirmiş vaziyetteydi :(
bu olaydan yaklaşık 2-3 gün evvel de olayın olduğu yerin 50 metre gerisinde ki ışıklarda EDS olduğundan ve bende sarı ışıkta riske girmemek için ışık sarıdan kırmızıya dönerken durdum tam vitesi boşa aldığım anda 5 metre arkamda ki duraktan (nasıl o kadar çabuk ve süratli bi şekilde hızlandığını anlamadığım) bi halk otobüsü sol omzumu sıyırarak büyük bi süratle geçti ve ışıkları geçtikten sonra anca durabildi.
5 cm daha sağdan gitse şu anda sol tarafım yoktu (Allah korudu)
sonuç olarak bunların hepsi aynı.
bunlar yollardan kaldırılmadığı sürece vatandaşlara huzur yok...

halk otobüsü suçludur.... minibüscü yolcu almak için durmuştur.... halk otobüsleri minibüslerden daha beterler.... acaba bu yorumları yazarken minibüs ve taksi şöförü olamamın etkisi varmı buda tartışılır... minibüs kadıköy pendik hattında 2 hafta önce çarşamba günü benim çalıştığım minibüstür...

Otobüsteki hasar dolmuştan çok daha fazla. Onca yolcuyu taşıyan otobüsü tenekeden bile değil, kartondan yapmışlar sanki :farao:

Benzer sorunlar burada da var adam yesile yetismek iciinr veriyor gazi sonra kaza

şerefsizler.....

Bizim buradaki Esenyurt minibüsçülerininde soyunu kurutmak lazım.

İzmir , Antalya , İstanbul un çeşitli semtlerinde yaşadım bu Esenyurt lular gibi hayvanoğlu hayvan larını görmedim.

F54

evet dolmuş ve otobüs şöförlerinden bende nefret ederim burada çarpık olmayan toplu taşıma aracı görmek zor hepsi kazalı bir birini geçmeye çalışarak vatandaşın hayatını tehlikeye atıyorlar onlara sadece yuhhhhhhhhhhhhh diyorum:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şerefsizler.....

Bizim buradaki Esenyurt minibüsçülerininde soyunu kurutmak lazım.

İzmir , Antalya , İstanbul un çeşitli semtlerinde yaşadım bu Esenyurt lular gibi hayvanoğlu hayvan larını görmedim.

Esenyurt minibüsleri Topkapı hattındayken çoook daha kötüydü. Şimdi hat kısalınca ve E-5 çıkamayınca biraz daha ehlileştiler.

Ama buarada minibüsün bir suçu yok. Haberde yolcu almak için aniden duran minibüs şeklinde lanse edildiği için hatalıymış gibi düşünülüyor belki ama bir araç herhangi bir nedenden dolayı aniden durabilir. Arkasındaki aracın yeterli takip mesafesi bırakarak durma mesafesini koruması gerekirdi. Yolcu almak için değil de önüne yaya çıktığı için aniden duran minibüs denseydi sanıyorum kimse minibüsü suçlu görmeyecekti.

Ama bu olayda olmasa da minibüsçülerin çok tehlikeli olduğu bir gerçek. :mrgreen:

bu minibüsçülerinde halk otobüslerininde Allah cezasını versin. Antalyada yaşıyorum. hepsi birbiriyle yarışmaktan ne kırmızı ne yaya nede başka araç dinliyorlar. ayrıca büyük kısmı kaba ve eğitimsiz kişiler. her dolmuşa otobüse bindiğimde mutlaka elime telefonu alıp yaptıkları ihlalleri hem 155'e hemde ilgili meslek odasına ihbar ediyorum..

Dolmuş değilde bir motorluya arkadan öyle çarptığını düşündüm bir an :( :( Aman allahım....

2-3 ay öncesinde çok soğuk havalarda 2-3 gün işe dolmuşla gitmiştim. yıllar var dolmuş görmeyeli arkadaş ne dolmuşun markaları değişmiş ne de işleyiş şekli son 10 senede hiç mi gelişme olmaz dolmadı gitti bir türlü .. helede kapılar kapanmayana kadar yolcu aldıktan sonra raali ye çıkmış gibi gaza basmaları da ayrı bir facia..

şimdi bazı arkadaslar minübüsçüler yok otobüsçüleriallah belasını versin diyerek isyan ediodaa...sen istanbulda yaşa bakalım özel arabanla nekadar kullanabiliosun..sonuçta bunlarda ekmek peşinde hizmet yapıolar demi.ha istisnalar hariç ama genelleme yapmayalım..suan bırda özel arabasi olmayipta bir sürü insan toplu tasıma araçlarını kullanıo bence genelleme yapmayın hatası olan varsa cezasını çeker ..yaralılara acil şifalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar