Şimdi başlığı gördüm, videoları izliyordum. Sinirli, agresif, asabi adamın tekiyim ben. İşyerinde bile personelime net ihtarım şöyledir; "çalışacaksanız adam gibi çalışın, yok çalışmayacaksanız aha kapı orda."
Ama ben hayatımda yayayı korkutmadım. Yaya geçidi olmayan yerlerde bile durdum, yol verdim, korna çalmadım. Yahu bunun yaşlısı var, hastası var, engellisi var. Sen kimsin ki yaya geçidindeki insanları korkutmak için ara gazı veriyosun? O insanlardan biri düşüp yaralansa eline ne geçecek? Ben olsam orda, denk gelmez ya, kavga çıkartırım. Bir sürü de şahit, karakolluk oluruz. Öyle söyleyim. E birgün bir deliye çatarsan beni hatırla.
Diğer videolarına gelince, ya benden bile kötü kullanıyosun, ya da çooook hızlısın. İlki doğru sanırım. Yahu arada 30-40 metre var, adam çıkıyor. Her geleni beklerse insanlar hiç çıkamaz kavşaklardan ara yollardan. Bende aynısını yapıyorum, bakıyorum şerit değiştirmesi yahut gaz kesmesi kurtaracaksa çıkıyorum. Sen varsın, 30 metre arkanda biri daha onun arkasında biri daha derken akşam olur. Adam arabasını çıkartmış yola, burnunu döndürmüş doğru istikamete, solun boş, adam doğru şeride girmiş, yani bi sinyal, hafif kontra, aynen devam hiç sıkıntı yok. Ama yok, girmişsin herifin dibine, korna ile rahatsız ediyosun.
Dikkat et, keskin sirke küpüne, hele 2 tekerdeyse kesin küpüne...