- Konu Yazar
öncelikle ben başlayayım devamı gelir umudundayım.
sadece şu anda okuduklarımı değil eskiden okuduklarımı da sizlerle paylaşmak ve önerilerinizi almak isterim.
bu sitenin konum ve üye yapısı açısından eğitim ve kültür seviyesi yüksek bir site olduğuna inanıyorum.birbirimize aktaracağımız eserlerin çok olacağına da inanıyorum.
bir baska forum da filmler icin açacağım.
umarım onda da katılımcımız çok olur hem yeni seyrettiğimiz vizyon filmlerini hem de eskiden seyrettiğimiz unutamadığımız filmleri paylaşırız.
hadi site kolay gelsin.
benim ilk kitabım:
Şu Çılgın Türkler/Turgut ÖZAKMAN
(umarım okumayan kalmamıştır ve boşu boşuna yazıyorumdur)
karanlık dünlerden aydınlık günlere nasıl geldiğimizin tamamiyle gerçeklerden oluşan öyküsü..
binlerce kahramanın binlerce kahramanlıklarla oluşturduğu bir TÜRK DESTANI.
okumadıysanız bile kitabı mutlaka duymuş, birilerinin elinde görmüşsünüzdür.
okullarda ders kitabı olarak okutulmasını ne zaman akıl edecekler acaba diyerek acilen kitabı edinin diyorum..
katkılarınız için şimdiden teşekkürler.
sadece şu anda okuduklarımı değil eskiden okuduklarımı da sizlerle paylaşmak ve önerilerinizi almak isterim.
bu sitenin konum ve üye yapısı açısından eğitim ve kültür seviyesi yüksek bir site olduğuna inanıyorum.birbirimize aktaracağımız eserlerin çok olacağına da inanıyorum.
bir baska forum da filmler icin açacağım.
umarım onda da katılımcımız çok olur hem yeni seyrettiğimiz vizyon filmlerini hem de eskiden seyrettiğimiz unutamadığımız filmleri paylaşırız.
hadi site kolay gelsin.
benim ilk kitabım:
Şu Çılgın Türkler/Turgut ÖZAKMAN
(umarım okumayan kalmamıştır ve boşu boşuna yazıyorumdur)
karanlık dünlerden aydınlık günlere nasıl geldiğimizin tamamiyle gerçeklerden oluşan öyküsü..
binlerce kahramanın binlerce kahramanlıklarla oluşturduğu bir TÜRK DESTANI.
okumadıysanız bile kitabı mutlaka duymuş, birilerinin elinde görmüşsünüzdür.
okullarda ders kitabı olarak okutulmasını ne zaman akıl edecekler acaba diyerek acilen kitabı edinin diyorum..
katkılarınız için şimdiden teşekkürler.