yok daha neller cbr600rr degil oyuncak sanki

show yapmaya, tek tekere kalkanlara, stppie yapanlara falan hiç imrenmedim şimdiye kadar ama bu drift hareketini kıskandım walla, motoru kaydırarak o kadar yatırıp tekrar kaldırabilmek tehlike anında işe yarar bence, allah korusun benim yanlayıp içine dalacağım bir tehlikede bu adamlar teğet geçip arkaya dönüp el sallarlar herhalde bu yüzden ilk defa bir hareketi yapabilmeyi istedim, en azından 10da birini yapsamda yeter :)

ben ilk defa izledim paylaşım için saol :rendeer:

bu adamın bissürü videosu var chris teach yazın öyle sokak adamı deil pro

yapılmaz diye bişi yok çalışılsa yapılır ancak Türkiye'de parça ve motosiklet fiyatları bu şekilde devam ederse (ki böyle gelmiş böyle gider) kimse böyle gösteri yapamaz.

HRC

yapılmaz diye bişi yok çalışılsa yapılır ancak Türkiye'de parça ve motosiklet fiyatları bu şekilde devam ederse (ki böyle gelmiş böyle gider) kimse böyle gösteri yapamaz.

bende katılıyorum, gösteriyi bırak motoru krediyle aliyoruz :p parça olayına hiç girmiyim :)

Son düzenleme:
daha once seyretmıstım adamlar motorlarıyla bütünleşmişler tek vucut gıbı ıstedıklerını cok rahat yapıyorlar tebrıkler

hakimiyeti tek kelimeyle harika...koruma ekipmanları tam...tam bir şov olmuş yani paylaşım için teşekkürler...:cat:

tum yorumlar icin tesekkurler arkadaslar ben motorsikletli yasama 2 yil once basladim ancak vitesli motoru mart yada nisanda kullanmaya baslayacagim ve bende bu sekilde ilerletmeyi dusunuyorum bu yuzden grenajlari sokup koruma demiri takicam ve bu sekilde motorla butunlesmek hedefim bisiklette oldugu gibi.ancak benim boylesi hareketler degil hedefim.esas hedefim yolda giderken basima gelebilecek kotu olaylar karsisinda hazirlikli olmak (ornek: virajda yag birikintisi ile karsilasmak veya mazot akintisi veya su) gibi denge bozucu ogeler ile karsilasinca dengemi saglamak bu nedenlede yarimca pistinde kendimi kampa almayi dusunuyorum:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor nerdeyse pert olmuş düşürmekten aksesuar kalmamış motorda ALLAH ın kazması ölecek birazdan ama düşe kalka iyi öğrenmiş motoru bazı hareketler güzel sıkıyosa tek teker merdivenlerden insin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar