yok daha neller cbr600rr degil oyuncak sanki

hakkaten daha neler yaaa ınanılmaz...muthıs yaaa...ama en cok hosuma gıden nokta korumalarının olması...cok hasaslık gerektırır bu hareketler zannımca...vay be ne adamlar var altındakı 600 rr sankı bısıklet kullanıo manyaklar...:p

Cok guzel kullanıyorda motoru mahvetmıs baksana farlar bıle yok dusurup durmaktan herhalde :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
O kadar kusur kadi kizinda da olur. Akrobasi hareketlerini calisirken dusmeleri cok normal.
Koruma ekipmanlari olmasi ne guzel. Diger akrobasi videolarinin cogunda kask vs. ekipmandan eser goremiyoruz cunku.

daha önce verilmişti ama tekrardan izlemek hakkaten heyecan verici paylaşım için teşekkür edirem:)

Güzel haraketlerle iyi iş çıkarmış...:cyclopsan

Ben açıkçası bu haraketleri yapma lüksünü kendimde bulamadım hâlâ...:pr:

Bende kucukken on kaldırırdım tabı bısıklette puhahaha :) ama her kaldırısımda dusmesem olmasdı yanı ne zmn kaldırıp 10 pedal attıysam pat yerdeyım ... :queen::queen::queen::queen: Ama adamlar aşmış işi ...

Harbi aşmışlar olayı... Tek kelimeyle süper....

Bende yapmak istiyorum bu hareketleri :queen:

:cat:adam kendini gta san andreasta zannetmiş heralde ben o oyunu oynarken yapıyodum bu hareketleri ama cidden bravo çok güzel hakimiyeti

Biz düz yolda yürüyemiyoruz bunlarin yaptiklarina bakın birde ben bisikletle bile onunu kaldiramam motorla hic denem :D canima susamadim.

motoru napmış ole sokmuş heryerını helal olsun iyi kullanıyo benım kadar olmasada:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ağzım acık izledim yaa süperler gercekten
yascak bişe bulamıyorum
:cat::cat:

Bu video favorilerimde durur hep.Ara sıra izlerim:)

Supersport başlığına da koymuştum baya bi zaman önce.Ama yeniden konmayı hakediyor seyredemeyenler vardır muhakkak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar