hey maşşallah hayvana bak izaya gel bune be bikerede bir kuzuyu götürür bu ayı gibi benim köpeği koyacaktım utandım koymucam ::blushani
senin kediyi yanına koysana..:mrgreen:
Walla hayatinin hatasini yapar iyi bi kirpilir bence! Ama gel gor ki, bizimkinin disinin kovuguna bile gitmez kirpik![]()
Bilader sadece espri yapmıştım.3 yıldır Boxer besliyorum.Emir-patron olaylarını iyi bilirim.İşte şimdi yanildin! Egitimli secereli bir kopek sahibinden alacagı sert, kat-i, kendinden emin ve net komutlarla yonlendirilir ve egitilirler. Yani kopegin efendisi sahibidir ve ancak sahibinden alacagı emir ve komutlarla harekete gecer. Şayet verecegin komutta en ufak bir yumuşama, rica-minnet veya bir laubaililik vs sezerse hayvan işte o zaman roller degişebilir :bounce:
acayip güldüm ALLAH ta seni güldürsün
Bilader sadece espri yapmıştım.3 yıldır Boxer besliyorum.Emir-patron olaylarını iyi bilirim.
İşte yazımın sadece espri olduğunu anlayan bir arkadaş..
2 sene önce bana merakum diye bi ilçeden yavru kangal göndermişlerdi . ama babam apartmanda bakılmaz buna diyip başkasına vermişti . hatta bende ağlamıştım 2 gün boyunca :mrgreen:köpeklerden de acayip korkarım. gerçekten de bakılmazmış . at mı köpek mi belli değil .
bakmadığın için şanslıymışındaha önce yavru kafkas çoban köpeğini ewde beslemiştik.büyüdüğnde evde patron o oldu ,TV kumandasına bile dokunamıyoduk izinsiz
sonra ufakken dövdüğümüz zamanları hatırlmaya başladı , bir gece uyurken ansızın saldırma ihtimalini göz önüne alarak pulu yapıştırdık gönderdik türkiyeye ,şimdi izmirde bi fabrika bekliyo .
Son halini arkadaşın feysbuk'undan buldum , birde bu tam yetişkin hali değil
![]()
2 sene önce bana merakum diye bi ilçeden yavru kangal göndermişlerdi . ama babam apartmanda bakılmaz buna diyip başkasına vermişti . hatta bende ağlamıştım 2 gün boyunca :mrgreen:köpeklerden de acayip korkarım. gerçekten de bakılmazmış . at mı köpek mi belli değil .