Yok Böyle Bir İhtişam!!

hey maşşallah hayvana bak izaya gel bune be bikerede bir kuzuyu götürür bu ayı gibi benim köpeği koyacaktım utandım koymucam ::blushani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 sene önce bana merakum diye bi ilçeden yavru kangal göndermişlerdi . ama babam apartmanda bakılmaz buna diyip başkasına vermişti . hatta bende ağlamıştım 2 gün boyunca :mrgreen:köpeklerden de acayip korkarım. gerçekten de bakılmazmış . at mı köpek mi belli değil .

Son düzenleme:
benim teyzemin evinin bahcesinde iki tane sivas kangal yasıyordu:) kont ile kontes... teyzem onlari beslemek icin yakindaki hastaneden artık yemekleri kova kova taşıyordu... bu hayvanlar bir de doymuyor yau:D
guclu,koruyucu ama:)) cebe de ıccuh zararı var:)

İşte şimdi yanildin! Egitimli secereli bir kopek sahibinden alacagı sert, kat-i, kendinden emin ve net komutlarla yonlendirilir ve egitilirler. Yani kopegin efendisi sahibidir ve ancak sahibinden alacagı emir ve komutlarla harekete gecer. Şayet verecegin komutta en ufak bir yumuşama, rica-minnet veya bir laubaililik vs sezerse hayvan işte o zaman roller degişebilir :bounce:
Bilader sadece espri yapmıştım.3 yıldır Boxer besliyorum.Emir-patron olaylarını iyi bilirim.
acayip güldüm ALLAH ta seni güldürsün

İşte yazımın sadece espri olduğunu anlayan bir arkadaş..

Bilader sadece espri yapmıştım.3 yıldır Boxer besliyorum.Emir-patron olaylarını iyi bilirim.

İşte yazımın sadece espri olduğunu anlayan bir arkadaş..

Ustad bu kadar stres ve bastırılmış gerginlik bunyeye zarar be! Kanserden gidersin sen bu kafayla. Hayatı bu kadar ciddiye alma :p

Son düzenleme:
2 sene önce bana merakum diye bi ilçeden yavru kangal göndermişlerdi . ama babam apartmanda bakılmaz buna diyip başkasına vermişti . hatta bende ağlamıştım 2 gün boyunca :mrgreen:köpeklerden de acayip korkarım. gerçekten de bakılmazmış . at mı köpek mi belli değil .

bakmadığın için şanslıymışın :)daha önce yavru kafkas çoban köpeğini ewde beslemiştik.büyüdüğnde evde patron o oldu ,TV kumandasına bile dokunamıyoduk izinsiz :p sonra ufakken dövdüğümüz zamanları hatırlmaya başladı , bir gece uyurken ansızın saldırma ihtimalini göz önüne alarak pulu yapıştırdık gönderdik türkiyeye ,şimdi izmirde bi fabrika bekliyo .
Son halini arkadaşın feysbuk'undan buldum , birde bu tam yetişkin hali değil :)

n690466073_387300_1574.jpg

bakmadığın için şanslıymışın :)daha önce yavru kafkas çoban köpeğini ewde beslemiştik.büyüdüğnde evde patron o oldu ,TV kumandasına bile dokunamıyoduk izinsiz :p sonra ufakken dövdüğümüz zamanları hatırlmaya başladı , bir gece uyurken ansızın saldırma ihtimalini göz önüne alarak pulu yapıştırdık gönderdik türkiyeye ,şimdi izmirde bi fabrika bekliyo .
Son halini arkadaşın feysbuk'undan buldum , birde bu tam yetişkin hali değil :)

n690466073_387300_1574.jpg

Hocam tam psiko bu be!! :queen: Stephang King'in romanından 80'lerden sinemaya uyarlanan Kujo'ya benziyor aynı!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
sinan olm ucuz yırtmıssın bu it seni çiğ çiğ yer..:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bakın hüseyin abinin boyu 1.80 civarı . ama köpeğin yanında minnacık kalıyor .merakumda safkan kangal yetiştiriyor kendisi . izmire fuara da geliyor .

Bu kangal köpekleri çok hızlı koşuyor. haberiniz olsun :) Motosikletle giderken kovalarsa sizi dip gaz kaçmanız lazım yoksa kurtuluş yok. Bir arkadaşı kovalamış Soğuk çermik yolunda. 70km/s ye geldiğimde arka tekerin yanından koşuyordu dedi :) Ayrıca 11tane kangal yavrusunu (enik) bir arada beslemiştim. Hüseyin abinin resmide eklenmiş :)

Meraküm, ilçe değil Merkez'de bir semt-mahalle. Biraz dağlık bir bölgede, Çarşıya uzak kaçıyor.
Kafkas çoban köpeğide Kangal gibi heybetliymiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar