YÖK Baskanı motorsiklet sınavına girecek

117684.jpg

Kıvılcım Özcan, YÖK Başkanı eşi Prof. Dr. Y. Ziya Özcan'a 58. yaş günü hediyesi olarak 2009 model 'Honda Shadow Spirit' marka motosiklet alınca, hocaya ehliyet almaktan başka çare kalmadı.

Z. Kıvanç EL'in haberi

Harley Davidson'dan sonra en fazla ilgi gören ve birçok ülkede dernekleri olan 'Honda Shadow Spirit' motosikletine kavuşan Özcan, geçen hafta motosiklet ehliyeti almak için yazılı sınava girdi, İngiltere dönüşünde de direksiyon sınavına girecek.

YÖK Başkanı, 'Ben normal ehliyetle de motosiklet kullanılabilir sanıyordum, meğer kullanılamıyormuş. Ben de sınava girdim' dedi. Özcan, yeni motosikletini hafta sonları ve tatil günleri kullanacak. Honda Shadow Spirit marka motosikletin fiyatı ise 14 bin 650TL.

Kazasız belasız binsin..
Motosikletin verdiği adrenalin ve özgürlüğü herkesin tatması lazım:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"'Ben normal ehliyetle de motosiklet kullanılabilir sanıyordum, meğer kullanılamıyormuş"
Bu adam Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı...

Motorcular da mı başladı kadrolaşmaya? Süper. İnşallah sesimizin yetkili kulaklara ulaşmasında ciddi katkısı olur.

Kendisi kadar eşine de helal olsun. Böyle bir hediye akıl edebildiğine göre onun da içinde var. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar