satılık virago var..Edirne 535 plakalı....Bir ara bu motoru Edirne'den almaya niyetlenmiştim de adam Sahibinden.com'dan mesajıma dönüş yapmamıştı. Kısmet...
alırız inşallah yeniden be...sağolsun eşimiz dostumuz yetişir bi yere kadar..bilirler çok uzun sürmeyeceğini....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
satılık virago var..Edirne 535 plakalı....l::queen:
Hayırlı olsun Samet Aga...darısı başımıza...:king::rendeer:
İlan varsa inceleyeyim, ben de Pendik'teyim.satılık virago var..Edirne 535 plakalı....l::queen:
ilanı filan yok..da ...İlan varsa inceleyeyim, ben de Pendik'teyim.![]()
agam dur bismmillah daha yeni aldın niye satıyon :cherry::queen:
sametçim sen bırak viragoyu şu linkteki pejoyu sat sana harbi bir kask hediye edecem :cherry: bi hayır duası ederim agama belkim ev sahabısı olurum hiç belli olmaz
http://www.motosiklet.net/forum/diger-ilanlar/96359-peguot-partnerimi-satiyorum.html
Bir ara bu motoru Edirne'den almaya niyetlenmiştim de adam Sahibinden.com'dan mesajıma dönüş yapmamıştı. Kısmet...
bugün koltuk ve sisibar kılıflarını değiştirdim..birde harbi deri düğmeler taktım..tamamen kendim imal ettim...sadece döşemeciye giderek zımbasını kullanmak zorunda kaldım..
harika süper manyak bişey oldu....:queen:
resim koyamadım yağış durursa yarın çeker koyarım artık...

tuhafiyeciden buldum onlarıda..harbi deriden imal etmiş adamlar...güzel oldu gerçekten....:wiinkk:düğmeler güzel durmuş valla:cat: