Yine Yeni Yeniden BENZİNE ZAM>> 05/12/13

Benzin fiyatlarına 9 kuruş zam geldi. Zamlı tarife gece yarısından sonra geçerli olacak.

Kaynak:HT

benzin_zammi.jpg

Ben hep 20 lira alıyorum. Adam çalışıyor zam hakkı. :) alıştık artık eskisi kadar acıtmıyor..

Geçen gün benzinliğe girdim aynı anda diğer pompaya son model bmw 320d yanaştı,ben motorluyum depoyu fulle dedim 70 tl tuttu. bu bmwli vatandaş kaç liralık aldı dersiniz? 25 tl lik dizel :queen: altında rahat 140 bin liralık arabayla dolaşıyor 25 liralık benzin alıyor. kendi kendime ben bundan daha zenginim lan dedim musmutlu ayrıldım oradan :mrgreen: venhasıl bizim millete 10 tl de olsa rahatından ödün vermez......

Geçen gün benzinliğe girdim aynı anda diğer pompaya son model bmw 320d yanaştı,ben motorluyum depoyu fulle dedim 70 tl tuttu. bu bmwli vatandaş kaç liralık aldı dersiniz? 25 tl lik dizel :queen: altında rahat 140 bin liralık arabayla dolaşıyor 25 liralık benzin alıyor. kendi kendime ben bundan daha zenginim lan dedim musmutlu ayrıldım oradan :mrgreen: venhasıl bizim millete 10 tl de olsa rahatından ödün vermez......

Yaa insan yanaşır "istersen çekeyim motorla" der hocam çok ayıp :)

Düzenli olarak akaryakıt fiyatları GÜNCELLENMELİ (!) ki istikrarlı bir memlekette yaşadığımızı anlayalım.. Çok ÖNEMLİ bu istikrar.. He bi de dövizle alıp TL ile satıyomuşuz.. Onuştana pahalıymış.. (enerji bakanı) Avrupa zaten dövizle alıp dövizle sattığı için orda pahalı değilmiş..

Araba dizel bu arada, orda benzin yazdım dalgınlıkla :mrgreen:

Yuh yahu...Haberlerde varil fiyatı yükseldi diyor,bbc açıyorum indi diyor.Bizim medya cidden aştı artık...

Öyle insanlar var ki adam banane benzinde mazottan diyor e böyle insanlar olduğu sürece zam daha çok gelir çok.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
15 lira olsun da benzini yaktığımıza değsin.

Ne o öle domates fiyatı gibi 4.90 düz 5 yapmışlar işte...

Sabit bir zam başlığı olsun, zam geldikçe sadece konunun içeriği değişsin, mesajlar aynı kalsın, yeni yorum yapılamasın.
Birazdan da "koy koy koy" şarkısı ekler bir üye ve böylece pastanın çileğini de koymuş oluruz

Müstahak hepinize. Yine gider AaaKeeePee ye oy verirsiniz. :jocolor:

Hükümet değişse benzine zam olmayacak mı aga :queen: Türkiye de bide :queen:

Birgün çevreci ,çoluğumuzu çocuğumuzun geleceğini düşünen bir hükümet gelir, ülkeyi petrol dışı enerji kaynaklarına yöneltir petrol bağımlılığından kurtarırsa (güneş panelleri , rüzgar panelleri vs...) petrol fiyatları zart diye düşer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar