yine yanlızım

evet doslar ben yine yanlızım yine sevdicegim olmayan bir gün daha bitti iyiki motorum var o beni hiç yanlız bırakmıyor yagmur çamur demeden hiç bıkmadan yanımda o benim kızım aslında tabi gönlümün sultanını bulana kadar 6 yıldır hep yanımda olan benimle 100000 km yapan ve önümüzde daha birsürü km motorum hep benimleydi ne zaman yanlız kaldıgımı düşünsem bir bakmışımki beraberce yollara düşmüşüz beni çarezizligimden arındırıp mutluluk vermiş birgün gelecek kızım beni sevdigime kavuşturacak bundan eminim işte o günü yarın gibi bugün beklerim ben yorulmadan tükenmeden saygılarımla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende hiç olmadı salla
atla motora gez bizim kinetix hararet yapıyor :mrgreen:

Yalnizim diceksin "Yalin" olmak kokunden gelir. E keyfini sur abi dicem bende motor da varmis altinda ohh deyme keyfine. Hatun dirdiri yok kendine bakma derdi yok zaten erkege de ozentisizlik yakisir. Yalniz kalmak istemiyorsan diyecegim de su, herkesten nefret et. O vakit herkes seni sever. :p

ne demek yalnızlık; dost değilmiyiz.
kapın çalınır bi gün,
belkide o gün bizide unutursun...
değişi verirsin dostluğu sevdaya...!!!

sen bundan yakınıosun ben o günler gelsin die bakıorum, gelsinde aşkıma sevgilime kavuşayım die :) (motordan bahsediorum)
walla kimseye ihtiyaç duyma boşver, herkes bigün gidio...

Kadın kısmı ınsanı aglatır birader fazla takma bizde varda noluyor dır dır dır(duymasın:p)ama benimde motorum yok olsun oda olur seninde olur takma kafana

Forumdan Uzaklaştırıldı
istanbul beyoğlunda çiçek pazajındaki cumhuriyet meyhanesinin karsısında çok süper bi bar var.adını unuttum,,,,,hep eski türkçe parçalar çalar erkin baba barış manço sezen falan. inanılmaz hatunlar takılır oraya ben manken gibi çok hatun indirdim ordan.ama 11,30 -12 gibi git.daha erken gitme.ha bi de 45 lik diye iğrenç bi mekan var galatasaray lisesinin ilersinde.hele ordan hiç boş çıkmazsın.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
istanbul beyoğlunda çiçek pazajındaki cumhuriyet meyhanesinin karsısında çok süper bi bar var.adını unuttum,,,,,hep eski türkçe parçalar çalar erkin baba barış manço sezen falan. inanılmaz hatunlar takılır oraya ben manken gibi çok hatun indirdim ordan.ama 11,30 -12 gibi git.daha erken gitme.ha bi de 45 lik diye iğrenç bi mekan var galatasaray lisesinin ilersinde.hele ordan hiç boş çıkmazsın.

Süpersin. :mrgreen:

Yine konuya direkt girmişsin:queen:

ne demek yalnızlık; dost değilmiyiz.
kapın çalınır bi gün,
belkide o gün bizide unutursun...
değişi verirsin dostluğu sevdaya...!!!

Dostum yanlızlık Allah'a mahsus.
Ama şu aralar ben de ; musti de free takılıyoruz...:p

Hep umut ettik.Bulacaz birilerini inş... :cat:

Takma kafana.Bak ; benkaan ne güzel yazmış....:pale:

bi tek ben mi arızayım olsun bir kere sonsuza kadar :silent:
flört nedir çıkmak vırt zırt ters geliyor bana ..:silent:

yalnızlık allaha mahsustur:rendeer: bi gün elbet sen de evlenirsin üzülme:rendeer:

bu yorum karşımızdakileri biraz küçümser gibi olmadı mı acaba
tuhaf garip :farao: :farao:

indirmek bindirmek dolmuş gibi :farao:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ertuğrul_Öz;440528' Alıntı:
Süpersin. :mrgreen:

Yine konuya direkt girmişsin:queen:
, terk edilmiş adamın yapacağı en iyi şey ,,çivi çiviyi söker hesabı ,,yenisini bulup,,, geçmişe mazi geleceğe niyazi demektir.ne yapalım be hocam , yalnız bırakılmış bir kardeşimize adres göstererek, inseaniyet neamına yardımcı olmaya çalışıyoruz... insanlar mutlu olsun isteriz. .karıyı getirip de koynuna sokacak halim yok tabi heh heh heh.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar