Sen enson nezaman kask aldım bakayım???
hımmmmmmmmmmm
ben yaptım bir eşşekkik dövdüm adamı
burada duymadığım kelam kalmadı
ha yüreği bileği yetenler demedi kötü yapmışsın diye iyi etmişsin dediler ama diğerleride insan dimi AMA
bir kask kaç para olmuş haberin varmı senin!!!!!!!!!!
yanlış köküne kadar sende
neden yola çıkarken bir buket çiçek yaptırıp almadın yanına?
camdan uzatacaksın çiçeği o yalamaya bak nasıl gevşiyor
nasıl insanlık öğreniyor
nasılda bir güzel insan daha kazanıyor motor camiası
haaa olmadımı?
en fazla ölürsün yahu ne gam,
önemli olan motorcuların aslında nekaaa centilmen olduğunu göstermek alemeöyle değilmi?
hah yersen papaz eriği
ZIPIPSİRİN işe yaramıyor bakma sen horoz amcana.
dövmedim hiç ama çok özür dilettim kendilerine. Haklıysan, özür dilemese furcen kırbacıl: bu güne kadar hepsine özür dilettim o yüzden hala milli olamadım. Ve şu sezon hiç açılmadı :queen:
dövmedim hiç ama çok özür dilettim kendilerine. Haklıysan, özür dilemese furcen kırbacıl: bu güne kadar hepsine özür dilettim o yüzden hala milli olamadım. Ve şu sezon hiç açılmadı :queen:
eğerki yaptığı hatayı anlayıp özür dilerse dövmeye gerek yok bence. Ama hatasını anlamıyosa bi güzel anlatacaksın. Kask olur, yumruk olur, hertürlü çin işkencesi olur. En sonunda anlayacaktır hatasını.bakın zıppırman abimize, ne güzel anlatmıs minibüscüye hatasını :cat:
Arkadaşım... iyi yapmışsın da... değer miydi o riski almaya... hemen 112 yi arayacaktın... böylece başka potansiyel tehlikeleri de önlemiş olurdun...
Geçmiş olsun yine de.
Eyvallah.
Ben buralardayim.
Rakyli balboa asagi mahalledeki kahveden adam topluyormus diye duyum aldim.
Az sonra topigi basarlar dikkatli ol.
Ben erketeye yatiyom.
![]()
Orantisiz guc kullaniyorsunuz abicim.beni aradı, boz şunların fiyakasını diye
kavga var dediler, geldik
http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos...054304231_115158909230_9387139_42933101_n.jpg
"adamlar tehlikeli, kim varsa topla" dedi banaOrantisiz guc kullaniyorsunuz abicim.
Olmaz ama....
"adamlar tehlikeli, kim varsa topla" dedi bana
öndeki de barcelona ülkü ocaklarından sabriye ablamızdır, ona göre