Yine Tehlike yine tehlike..

Sen enson nezaman kask aldım bakayım???
hımmmmmmmmmmm
ben yaptım bir eşşekkik dövdüm adamı
burada duymadığım kelam kalmadı
ha yüreği bileği yetenler demedi kötü yapmışsın diye iyi etmişsin dediler ama diğerleride insan dimi AMA
bir kask kaç para olmuş haberin varmı senin!!!!!!!!!!
yanlış köküne kadar sende
neden yola çıkarken bir buket çiçek yaptırıp almadın yanına?
camdan uzatacaksın çiçeği o yalamaya bak nasıl gevşiyor
nasıl insanlık öğreniyor
nasılda bir güzel insan daha kazanıyor motor camiası
haaa olmadımı?
en fazla ölürsün yahu ne gam,
önemli olan motorcuların aslında nekaaa centilmen olduğunu göstermek alemeöyle değilmi?
hah yersen papaz eriği
ZIPIPSİRİN işe yaramıyor bakma sen horoz amcana.

:p:p Elimden ne kasklar geldi geçti ispanyoldan tut çinlisine kadar, yarısını çaldırdım, çeyreğini sağda solda unuttum, çeyreği ise ya birinin kafasında patladı yada en yakın arkadaşıma vurmamak için kaskı asfaltda parçaladım..

İnsan oğlu öyle çiçekden böcekden dondurmadan anlamıyor hele tatlı söz kibarlık hiççç yaramıyor be abi.. adamın anladığı hoşlandığı terapi uygulayacaksın ki adam kendine gelsin yahu :p

dövmedim hiç ama çok özür dilettim kendilerine. Haklıysan, özür dilemese furcen kırbacı :pl: bu güne kadar hepsine özür dilettim o yüzden hala milli olamadım. Ve şu sezon hiç açılmadı :queen:

dövmedim hiç ama çok özür dilettim kendilerine. Haklıysan, özür dilemese furcen kırbacı :pl: bu güne kadar hepsine özür dilettim o yüzden hala milli olamadım. Ve şu sezon hiç açılmadı :queen:

Adem abi neler diyorsun :) Kötü örnek olma bizlere dövün de atın de siniri :)

eğerki yaptığı hatayı anlayıp özür dilerse dövmeye gerek yok bence. Ama hatasını anlamıyosa bi güzel anlatacaksın. Kask olur, yumruk olur, hertürlü çin işkencesi olur. En sonunda anlayacaktır hatasını.bakın zıppırman abimize, ne güzel anlatmıs minibüscüye hatasını :cat:

eğerki yaptığı hatayı anlayıp özür dilerse dövmeye gerek yok bence. Ama hatasını anlamıyosa bi güzel anlatacaksın. Kask olur, yumruk olur, hertürlü çin işkencesi olur. En sonunda anlayacaktır hatasını.bakın zıppırman abimize, ne güzel anlatmıs minibüscüye hatasını :cat:

İlk özür dileticen sonra bi acıyını içicen sonra dövücen :) Bak bidaha yapıyormu

Bu transoporter sürücülerinde cidden bi iş var..

Nerede bunlardan görsem tipleri hep aynı.. Gözde kocaman gözlük sol eli camdan dışarı sarkık, altındaki sanki minibüs değil dodge charger..

Gecmis olsun sana da. Dikkat et bu başlıklar belli bi süre sonra ucuruluyor bu forumda :)

Zıppırman abimiz bilir..

Bu arada Gürol abi noldu senin kalın bağırsak ? Ayna filan ? Sessiz gecti bu gün..

hataylada, bilmeyerek, görmeyerekte yapmış olabilir. Kasten yapıyosa zaten hemen aşa indircen. Hatayla yaptıysa, kaza yoksa, özürde dilerse neden döveyim? Sanki biz trafikte hiç hata yapmıyoruz.:sunny:

arca94'e katılıyorum bende. Transporter sürücülerinde bi sorun var. Orta şeritte yol alıyorum, adam sollamasını bitirmeden önüme kırıyor. Ne yapıyorsun dediğimde el kol hareketi yapıyor. Altımda araba varken yapacak o hareketleri göstericem ona, ama motorla iken bu riske girilmiyor. İlerde sağa çekmiş görsem yapacağımı biliyorum ya..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Eyvallah.
Ben buralardayim.
Rakyli balboa asagi mahalledeki kahveden adam topluyormus diye duyum aldim.
Az sonra topigi basarlar dikkatli ol.
Ben erketeye yatiyom.
:)

beni aradı, boz şunların fiyakasını diye
kavga var dediler, geldik
521613_10150761054304231_115158909230_9387139_42933101_n.jpg

Her gün olmasa da hafta da bir kez yaşadığım bir olay.
Bu tip abiler döte kadar girmeyi, yan yana gitmeyi seviyorlar. Ya sohbet etmek istiyor. Yada seni öldürmek :silent:
Böyle durumlarda senin gibi sağa çekip basıyorum frene, benden önde, aval aval yolda ilerliyor.
Baktım sabit hızcı, sıkıştırma meraklısı, kaptırıyorum bir daha da göz göze gelmiyoruz. iki seçenek de mevcut yan yana uzun yolculuklara girişmeyin arkadaşlar :cat:

Çok zor durumda kalırsanız bize alo diyin, hemen geliriz :p

Evet o yolda mal çok . Bizde yine Kemer'e giderken Renault'un biri en sağda gitmemize rağmen bizi sıkıştırıp yol versene demesiyle atıştık ve araba kaçmaya başladı . Allahtan Racing motorlu arkadaşımız ileride önünü kesip durdurupta baya azarladıktan sonra göndermiştik aracı.

Sakin ol şampiyon :mrgreen: geçmiş olsun dostum trafik sonuçta çok uzatmaya gerek yok Allahından bulsun deyip geçeceksin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar