- Konu Yazar
Öncelikle belirteyim motosikleti mümkün mertebe şeridim de ve çok dikkatli kullanan birisiyimdir.Dün gece saat 4 civarı etilerde ilerlemekteydim.Hızımı hatırlamıyorum ama ortalama ya da ortalamaınn biraz üzeri bi hızdaydım .Yol boş haliyle .Bebekten çıkan yokuşun Etilere kesiştiği yerde normalde gündüz trafik ışıkları olur ilerliyordum yol benim ve de düz gidiyorum.Taksici o yokuştan burnunu uzattı yola çıkmak için ben bunu farkedip korna çalarak kendimi farkettirdim BENİ GÖRMESİNE RAĞMEn yola çıktı korna çaldım yine dedim manevra yapıp arkasından geçeyim bari çünkü benim aksi yönüme dönecekti.Tam yolun ortasına geldi ve anlamadığım bir şekilde durdu o da panik olup korktu sanırım birde.Bilenler bilir yol dardır ve de araç çapraz bir şekilde içinde müşteriyle birlikte yolda durdu ya da durmaya çok yaklaştı .Karar vermek için çok kısa bi sürem var o kısa mesafede motorların durması çok çok zor artı lastiklerim çok iyi değil.önünden yada arkasından manevraylada kurtaracak gibi değildim asıldım iki frene de birden tabi bunlar 3 5 saniyede gerçekleşen şeyler.Kız arkadaşım çığlık atmaya başladı ve taksiye gerçekten 2 cm kala fln zar zor durabildim kaya kaya.Hemen açtım kaskımın önünü aç lan dedim şu camını o.ç çok sinirlendim .Adam aval aval suratıma bakıp bi tepki vermeden döndü yoluna devam etti.Elim ayağım boşalmıştı.Fren yaparken nasıl çarpacağımızı hesaplıyordum çünkü.
Bu işin motor sürücüsü ,araç sürücüsü yoktur ortada bi can var .Daha fazla saygı duyulması lazım .Şu motorları farkedin artık trafikte ,farketmekle kalmayıp saygı duyun artık yeter.Arabayla çarpsam farım kırılır tamponum düşer ama motorla olunca hayatımızı kaybedebiliriz bunun farkına varsınlar.Motorsikletlerin yollarda en az araç sürücüleri kadar hakkı
Bu işin motor sürücüsü ,araç sürücüsü yoktur ortada bi can var .Daha fazla saygı duyulması lazım .Şu motorları farkedin artık trafikte ,farketmekle kalmayıp saygı duyun artık yeter.Arabayla çarpsam farım kırılır tamponum düşer ama motorla olunca hayatımızı kaybedebiliriz bunun farkına varsınlar.Motorsikletlerin yollarda en az araç sürücüleri kadar hakkı