yine sahininden vakası

abs var olm motorda asdadadsadsada. Adam ön camıda işaretlemıs eh be vicdansız motorda cam yok görmuyon mu :D

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
3 lü çantası var ben onları arıyorum neresinde acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

güzel yatmış ::koop::

ikinci fotodaki hığammına mesajı kymco grand dink icin mi 1200 gs için mi onu merak ediyorum ben

Gaziantepten sonrasını okumadım ama gözümde canlandırabiliyorum,hava yastığı falan da varmıymış :queen:

yahu imkansızlıktan yapıyorlar desem bir çoğunda tertemiz motorlar var. bu şekilde kullanınca ciddi de masraf açıyordur ve bunu yaptırıp aynen devam ediyorlar.
hani yaptıkları hareketler de kolay şeylere benzemiyor ama arkadaki arkadaşlarını takoz niyetine kullanmaları vs ne bileyim gayet tuhaf offff yazmaktan yoruldum hakkaten youtube a girmemek daha mantıklı .

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Beyler çoğunuz Gaziantep dışındasınız bizim apaçilerden ne çektiğimizi anlayamazsınız ama bu da demek oluyor mu ki Gaziantep'te bilincli motosiklet sürücüleri yok diye. :) Ki bunlara binen adamlara serseri gözüyle bakıyo çoğu insan Gaziantep'te.. Ama bu cg tipi motorlara orjinal halde binenler de var illaki onlara da saygımız tüm motorsiklet sürücülerine oldugu gibi sonsuz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar