Yine saçma sapan bir soygun

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Terbiye yarışı yapılırken forumda doping kontrolü olmayınca, kimisi de önde giriyor Finish'e haliyle. Kimisi de sürekli diskalifiye ediliyor...memleket halleri heyhat...

Kazananın sesinin gür çıkması normaldir...

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Honda iyi guzel ama Uruguayda pazar lideri degilmis, Uruguaylilar gomunist baskan da secmislerdi zaten
Marka Tahmini Pazar Payı Segment Odak Noktası
Baccio %25 - %28 Ekonomik, 110-125cc, Yerel Montaj
Honda %18 - %21 Premium Güvenilirlik, 125-190cc
Zanella %12 - %15 Şehir içi / Ticari kullanım
Yamaha %8 - %10 Performans ve hobi segmenti
Diğer (Yumbo, Motomel, Deceleste) %25+ Çeşitli yerel ve ithal markalar

Dalga geçilen konu 3,5 litre yaktırması değildi ama... 3,5 litre yaktırıyorum diye yalan söylüyor muamelesi yapılmıştı.

O yüzden mi kendisi başka birisi başka yerde 4.1 yaktım diyince PEEEH YALANA BAK HANİ VİDEO diye anırmıştı?

Pes arkadaş.
Neyi savunduğunuza dönün bir bakın..
Sizin sevmediğiniz birileriyle uğraştı diye troll şakşaklıyorsunuz burada..

Motosikleti
K 1600 GTL
O yüzden mi kendisi başka birisi başka yerde 4.1 yaktım diyince PEEEH YALANA BAK HANİ VİDEO diye anırmıştı?

Pes arkadaş.
Neyi savunduğunuza dönün bir bakın..
Sizin sevmediğiniz birileriyle uğraştı diye troll şakşaklıyorsunuz burada..
Sakin ol şampiyon... sevmediğim kim, uğraştığı kim anlamadım. Ayrıca niye şakşaklayım altı üstü bir forum sitesinde insanlar birşeyler yazıp çizip vakit geçiriyor. Ben Hırboneni tanımam etmem ama seviyorum foruma renk kattığını düşünüyorum. Haşmete bir sempatim yok ama ben sevmiyorum diye forumda olmasın gitsin demiyorum. Act nin dediği gibi burası sanal bir ortam ve biz birbirimiz için nick ten öte birşey değiliz....

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Yine konu dönmüş dolaşmış mübarek insana gelmiş ama ben başlıkla alakalı yorum yapayım.

Bu başlangıç. Bugün 1000 yarın 10.000 sonra 20.000. Kim hayır diyebilecek? Desek tesir edecek mi? Böyle alıştıra alıştıra iteleyecekler. Daha 30 bile değilim ama bu kadarcık hayatımda bu ülkede öğrendiğim tek şey bugün ne alırsan kardasın. Her geçen gün biraz daha iteliyorlar. Aklınıza geldiği gibi harcayın. Ben de birikim yapardım ama baktım böyle bir yere varılmıyor artık cebimdeki kadar yaşıyorum. Bugün cebime paramı koyup 2 ekmek alabiliyorsam dur biraz daha bekleyeyim dediğimde alabileceğim ekmek 1'e düşüyor. Ne zaman yatırım yapsam hep beni yatırıyorlar. Ülkede borsa, para, piyasa her şey inanılmaz kolay manipüle ediliyor. Yaşam tarzlarımız bile. O yüzden aklımdan geçeni yapıyorum. Basit yaşamak en güzeli.

500000 liraya crf alanla 30000 liraya spontini alanda aynı parayı ödeyecek çok saçma . Bu paranın ödenmesi zaten saçma da .

Motosikleti
D400
arazılanıyo bak bitane daha bajaj sorun çıkarmış @arndiol :ROFLMAO:

cıkartır kardeşim onu böyle sevdık :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar