Yine saçma sapan bir soygun

Motosikleti
Triumph Trident 660
Resmî Gazete'de yayımlanan düzenlemeye göre, 1 Ocak 2026 tarihinden itibaren araç tescil ve satış işlemlerinde yeni bir harç dönemi başlayacak. Buna göre araç alım-satımında binde 2 oranında harç alınacak. Alt limit 1.000 TL olarak belirlendi. Harç, sıfır ve ikinci el araçlar için aynı şekilde uygulanacak.

Sonra bana diyorsunuz ki daha gençsin ne bu para yatırım işi ben napayım abi 🥲

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu an Takasbank üzerinden yapılan satışlarda satış bedelini 2000-3000 TL olarak göstertebiliyorsun. Ben Er6F'i satarken 5000 TL olarak satış bedelinin göstertip kalanı elden nakit almıştım. Allah vere de emlakta olduğu gibi araçlarda da bir rayiç bedel getirmezler.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Şu an Takasbank üzerinden yapılan satışlarda satış bedelini 2000-3000 TL olarak göstertebiliyorsun. Ben Er6F'i satarken 5000 TL olarak satış bedelinin göstertip kalanı elden nakit almıştım. Allah vere de emlakta olduğu gibi araçlarda da bir rayiç bedel getirmezler.
Deme sunu demeeee, gene karpuz kabugu dusurcen🤦🏻‍♂️

Zengilerden ve büyük sanayi kuruluşlarından (özellikle bazıları) gelir vergisi alamadıkları için ülkenin masraflarını karşılamak için bu şekilde normal vatandaşa ek vergiler geliyor. Tabi arabasını motorunu sadece normal vatandaş satmıyor, zengin de satıyor, ama bu binde ikilik harç onlar için zaten çerez parası. Normal vatandaş için belki bir aylık mutfak masrafı. Maaşlı çalışanların vergileri olmasa ülke çoktan batar mesela. Kaç tane büyük kuruluşa kaç kere vergi affı yapılmış, google'dan bulup okuyun.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
farketmez yine 1000 tl alt limiti var illa alacaklar o 1000 tlyi bence ne olursa olsun noter evrakına da her zaman bedeli neyse o yazılmalı araçda bi problem çıkar iade eder vs

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Triumph Trident 660
Zengilerden ve büyük sanayi kuruluşlarından (özellikle bazıları) gelir vergisi alamadıkları için ülkenin masraflarını karşılamak için bu şekilde normal vatandaşa ek vergiler geliyor. Tabi arabasını motorunu sadece normal vatandaş satmıyor, zengin de satıyor, ama bu binde ikilik harç onlar için zaten çerez parası. Normal vatandaş için belki bir aylık mutfak masrafı. Maaşlı çalışanların vergileri olmasa ülke çoktan batar mesela. Kaç tane büyük kuruluşa kaç kere vergi affı yapılmış, google'dan bulup okuyun.
YIl sonu primi ,ek mesai zart zurt toplam kazanç 65 bin. Hakediş 47 bin.
20 bin vergi.
Ulan mesai yapıyoruz ondan da vergi yol yardımdan da vergi.
Milletde hala buna da şükür abi bizim milleti dinle sükürle ağır uyutuyorlar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Len şu forumun hali ne 10 gündür? Zerre keyif ve tat yok. Şu banlanan elemanı artık zerre sevmesem de aramıza döndüğünde ban yememesi, ortamda kalması için uğraşacağım, çaba göstereceğim.

Yok bu herif maalesef gerekiyor, şu an ne ilgi çekici konu açılıyor ne de açılmış konuları alıp götürecek cevaplar veriliyor.

2026'ya gireceğiz hala intercom ve kask önerileri :)
seviyorsan git konuş bence 😅
aranız niye açıldı hala tam anlamış değilim ama iyiydiniz siz , aynı masaya otursanız eskisi gibi muhabbet edersiniz eminim 😍

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Kimsenin motosikletide arızalanmıyorki teknik konuşalım, ara ara girip çıkıyorum o kadar. :)
arazılanıyo bak bitane daha bajaj sorun çıkarmış @arndiol :ROFLMAO:

Motosikleti
Ns200 15"
arazılanıyo bak bitane daha bajaj sorun çıkarmış @arndiol :ROFLMAO:
Bajaj'ın genel kitlesi yaşlıdır forum ile işleri olur ama CF Moto kullananlar gençtir forumda olmazlar. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar