Yine Ölümlü Kaza

bi laf vardır su testisi su yolunda kırılır.. Allah rahmet eylesin ..ama ben bu arkadaşı bir motorsever olarak niteliyemiyorum ..sadece o anda ulaşım aracı olarak motor bulabilen biri olarak yorumluyorum ..

aynen katılıyorum... çok doğru.

Allah razı gelmedi işte, kadına kalkan eller kırılsın!
(Allah rahmet eylesin)

arkadaşlar burdan herkes kendine göre bir ders çıkarmalı (bence)

allah rahmet eylesin allah yakınlarına sabır versin...

allah rahmet eylesin... Kotü bir psikolojiyle motora binince gerçekten insanın ölesi geliyor.. Başka hiç bi şey düşünmüyor.. banada olmustu bi kez ama allah korudu sorunsuz yolu bitirmiştim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu arkadaşlar adam zaten vefat etmiş ..Günahıyla sebabıyla Allah tahsiratını affetsin.Yani hiç kimse sinirlenipte karısına 2 tokat atmıyormu...Belkide adam çok iyi bir insandı,,Allah kötü kadına adamı çattırmasın,,tabi iyide olabilir ...BİZLERE SADECE RABBİM RAHMET EYLESİN DEMEK DÜŞER...Gerisini yüce Allah halleder zaten...ALLAH RAHMET EYLESİN..............

Son düzenleme:
laf etmenin manası yok arkadaşlar,allahdan rahmet dileriz cümleten.Allah affetsin ne diyelim

yaaa arkadaşlar sakın siz karınızı dövmeye motorla gitmeyin!allah rahmet eylesin tabi.yani karınızıda dövmeyin....:)

Alah rahmet eğlesin,yakınlarına sabır versin.:pale:
Evet arkadaşlar motor kullanırken sadece düşüncemiz motoru güvenli bir şekilde gideceğimiz yere kadar dikkatli ve güvenli bir biçimde kullanmak gerek,unutmayınki motorda kaporta biziz,allah cümlemizi kazadan beladan korusun:cat:

Allah Rahmet Eylesin Diyelim Arkadasa..... Burdan Cikaracagimiz Sonuc Iste Bu
Ofkeyle Kalkan Zararla Oturur..... Arkadaslar Dikkatli Olalim Motor Kullanirken Boyle Haberleri Duymak Tuylerimizi Urpertiyo

Bir motor severin acı sonuna çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin..Fakat motorunu ne niyetle kullandığını öğrenincede düşünmeden edemiyorum doğrusu..Bence motorcu barışçıdır,hoş görülüdür,merhametlidir.Bence motorcu çelik gibi sinirlere sahiptir,öfkesine asla yenilmez ve otokontrolünü asla kaybetmez..

Allah rahmet eylesin..bende aşırı hızdan kaynaklandığını sanmıyorum , şayet motor müsait değil..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar