Yine Ölümlü Kaza

Karısını dövmeye giderken öldü

Nilüfer KANDIRMIŞ/BODRUM (Muğla), (DHA)
Bodrum'da motosiklet kazası geçirerek hayatını kaybeden Hasan Ali Coşkun'un karısını dövmeye gittiği ortaya çıktı.

Bodrum'a 5 kilometre uzaklıktaki Torba kavşağında sabah saatlerinde meydana gelen kazasının ardından yapılan soruşturmada, yaşamını yitiren tersane işçisi Hasan Ali Coşkun'un telefonla konuşup tartıştığı eşinin yanına giderken aşırı hız nedeniyle kaza yaptığı belirtildi.
Savcılık ve polisin yaptığı araştırmada, Coşkun'un bir süredir ayrı olduğu eşi 30 yaşındaki Feride Coşkun ile bu sabah saatlerinde tartıştığı ve “Olduğun yerde kal seni dövmeye geliyorum” dedikten sonra çalıştığı firmaya ait Kızılağaç Köyü'ndeki lojmandan motosikletle yola çıktığı öğrenildi. Olaydan sonra soruşturma başlatan polis, Bodrum'da kalan Feride Coşkun’un ifadesini aldı. Coşkun “Eşimle bir süredir ayrı yaşıyorduk, ben ayrılmak istiyordum. Sabah saatlerinde yine telefonda tartıştık. Beni dövmeye geleceğini söyleyip telefonu kapattı. İki saat sonra da kaza haberini aldım. Çok üzgünüm” dedi.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan otomobil sürücüsü Fethullah Ağbuğa, motosiklet sürcüsünün tam kusurlu olması nedeniyle, savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ölen motosiklet sürücüsü Coşkun'un cenazesi yarın memleketi Aydın'da toprağa verilecek.

allah rahmet eylesinn..bu hız kazadan çok psikolojik bence..ruh halimiz kötü ise motosiklete binmememizde fayda var.:cat:

Eğer ölmeyip ağır yaralansa idi, söyleyecek kelimelerim farklı olurdu.. Her neyse Allah günahlarını affetsin...

Süper Moderatör (BBRR)
bi laf vardır su testisi su yolunda kırılır.. Allah rahmet eylesin ..ama ben bu arkadaşı bir motorsever olarak niteliyemiyorum ..sadece o anda ulaşım aracı olarak motor bulabilen biri olarak yorumluyorum ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hmmm... karisini dövmek icin yola cikan biri araba kazasinda ölüyor. yüce tanrinin bildigi birsey vardir herhalde ...

allah rahmet eylesin.keşke nasihat eden birileri olsaydı da hem yuvasını hem canını kurtarsaydı

Allah rahmet eylesin , psikoloji bozuk olunca dikkat dagılmış ve acı bir son olmuş :(

Öfke ile kalkan misali....
Çok üzücü ama yapılacak ya da söylenecek fazla bir şey malesef.
Allah rahmet eylesin. geride kalanlarada sabır versin.

Allah bilir, giderken sinirden elleri titriyordur.Keskin sirke küpüne zarar.Yaptığı davranışın bedeli ağır olmuş...

karısı kurtulmuş ama adam için aynı şeyleri söyliyemicem bbrr abinin dedigi gibi u7lasım aracı olarak kullanıyomuş allah rahmet eylesin

Motor kullanmaktan çok, karısını dövmeye konsantre olduğu kesin.

allah rahmet eylesin...özellikle sinir harbi içinde olduğumuz zamanlarda motosiklet kullanmak çok tehlikeli sonuçlar doğurabiliyo malesef...

allah günahlarını affetsin.

laınacak ders : motor kullanırken karımızı,sevgilimizi nasıl döveceğimize değil. motor kullanımına konsantre olacağız.

Şu dünyada ne insanlar var..

Etme bulma dünyası işte..

Arayan belasını da bulur mevlasını da...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar