Yine kilo

kilo 140 250r ninja bu kiloda birine oturus olarak tekmi rahatsizlik verir yani motor kaldırımı vede hyosung gt250 r olablir ama onunda selesi cok dusuk yorumlarinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşım bu motor 30 beygir üstünde motoru sarsacagini düşünmüyorum

Gt250r ve ninja ağırlık Tasima konusunda sorun çıkarmaz ancak motorun üzerine bineceginde motorun normalden çok daha fazla cokeceğini hesap ederek daha yüksek olan modeli tercih etmelisin bence.
Saygilar

Madem kilonu bu kadar sorun ediyorsun, neden tarz değiştirmiyorsun?

xl+2005_suzuki_boulevard_m50+front_right.jpg

Saçma mı oldu? Tamam tamam gidiyorum, pardon :p

ama daha yuksek model diyonda benim hic motor tecrubem yok hic motor kullanmadım haytımda arabayi ii bilirim 600 lukler fazla gelmezmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:56 ----------

chopperde dusunden gv250 aklim hep deyisyo herkeste olgu gibi benimde race ye kayiyo hicmi binemem yai bi oturus tekmi rahatsiz eder

Aman diyim kuzenlerim, tanıdıklarımin alayı motor sürücüsü ve hepsi 250 den yukarı başlayan ölümü hesaba katarak başlasın diyorlar.

Madem kilonu bu kadar sorun ediyorsun, neden tarz değiştirmiyorsun?

xl+2005_suzuki_boulevard_m50+front_right.jpg

Saçma mı oldu? Tamam tamam gidiyorum, pardon :p

yanlış anlama ama senin gibi babayiğit birisine bu motor on numara yakışır kafanada bandanayı çek gözlere güneş gözlüğü birde deri ceket off on numara olursun :)

chopperde dusunden gv250 aklim hep deyisyo herkeste olgu gibi benimde race ye kayiyo hicmi binemem yai bi oturus tekmi rahatsiz eder

Mesela benim herkeste olduğu gibi aklım racing motorlara kaymamıştı..
misler gibi cruiser motora biniyorum halen :)
Sen gel cruiser al bir tane..

GV 250 altında küçük kalır ama benden söylemesi..
120 kg bir insan olarark denediğim bir motor..Küçük gelmişti..
250 lik cruiserlar içerisinde en kalıplı motor şuan benim de sürdüğüm Kymco Venox..
Piyasada daha kalıplı bir 250 cc yok..Intruder vs. dahil..

Beri yandan Ninja 250 r a da bindim..Kesinlikle kilodan dolayı çekmemek gibi bir durum söz konusu değil..
Sürüş pozisyonu olarak her ne kadar uzun süre sürmesem de çok ekstradan bir sıkıntı çekmemiştim..

kilodan dolayı olmasada venox her zaman aklımı çelen bir motor. modern bir tasarımı var özellikle egzoslarını ve gidonunu çok beğeniyorum. fakat seles ufak görünüyor. iki kişi binildiğinde venoxta sıkıntı oluyor mu?

Mersin İl Temsilcisi
140 kiloda olan bir arkadaşım ilk olarak ybr125 e bindi ve 1 yıl sonra da hyosung gv250 ye bindi ve hala biniyor :)

ancak anladığım kadarıyla sport motosiklet (SS) seviyorsun, gtr250 işini görür.
ancak önce tarını belirle. al-sat derken 1500tl civarında zararın olur...

kilodan dolayı olmasada venox her zaman aklımı çelen bir motor. modern bir tasarımı var özellikle egzoslarını ve gidonunu çok beğeniyorum. fakat seles ufak görünüyor. iki kişi binildiğinde venoxta sıkıntı oluyor mu?

Eğer göbekli ve uzun bacalı biriyseniz mecburen selede geniş yer kaplıyorsunuz..Bu yüzden doğrudur, artçı için selede pek yer kalmıyor açıkçası :)

Şöyle göstereyim:

IMG_3997.jpg

Mersin İl Temsilcisi
Mesela benim herkeste olduğu gibi aklım racing motorlara kaymamıştı..
misler gibi cruiser motora biniyorum halen :)
Sen gel cruiser al bir tane..

GV 250 altında küçük kalır ama benden söylemesi..
120 kg bir insan olarark denediğim bir motor..Küçük gelmişti..
250 lik cruiserlar içerisinde en kalıplı motor şuan benim de sürdüğüm Kymco Venox..
Piyasada daha kalıplı bir 250 cc yok..Intruder vs. dahil..

Beri yandan Ninja 250 r a da bindim..Kesinlikle kilodan dolayı çekmemek gibi bir durum söz konusu değil..
Sürüş pozisyonu olarak her ne kadar uzun süre sürmesem de çok ekstradan bir sıkıntı çekmemiştim..

ben hep hyosung gv250 yi savunup durdum, çünkü 35.000km kullandım ama geçenlerde venox'la ilk defa bu kadar yakından ilgilndim ve hayran kaldım... suzuki çizgisi taşıyor. sıradışı bir cruiser :cat:

ben hep hyosung gv250 yi savunup durdum, çünkü 35.000km kullandım ama geçenlerde venox'la ilk defa bu kadar yakından ilgilndim ve hayran kaldım... suzuki çizgisi taşıyor. sıradışı bir cruiser :cat:

Yav bir bildiğimiz var ki GV 250 yerine venox aldım bende :p

Şaka elbette, beğeni meselesi ama bence de Venox'un kesinlikle muadili kardeşlerinden farklı bir havası var..Cidden düşünülüp tasarlanmış hem çok farklı hem de garip olmayan bir tarza sahip..
Kalıp olarak ta dediğim gibi kendi segmentinde daha kalıplı bir cruiser göremedim şimdiye kadar..

osbourne abi yanlıs anlama benim gozumede venox nedense hic hosuma gitmedi levys abinin gonderdigi fotodaki motor cok hos yani gv250 bana olmazmı ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------

bide gv250 fiyati nedir vede venoxun fiyati nedir [0 lari asla 2 ci el alamam) alip beni 2-3 sene gotursun yeter

osbourne abi yanlıs anlama benim gozumede venox nedense hic hosuma gitmedi levys abinin gonderdigi fotodaki motor cok hos yani gv250 bana olmazmı ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------

bide gv250 fiyati nedir vede venoxun fiyati nedir [0 lari asla 2 ci el alamam) alip beni 2-3 sene gotursun yeter

tombo cevabı vermiş :)
O motor benim de umarım bir sonraki motorum olmaya aday Suzuki :)

GV 250 bence küçük gelecektir sana ama gene de denemeden olmaz bu işler..İçine sinme meselesi..

Venox'u 5000-6500 aralığında bulabilirsin..Km sine ve temizliğine göre değişir..

Alıp rahat rahat kullanmak istiyorsan venox U tek gecerim. Ben de venox alıp arka lastiği geniş bir lastikler değiştirip, üzerine el yapımı çamurluk yaptıracağım. Cidden bu motor chopper olmayı hakediyor.

Alıp rahat rahat kullanmak istiyorsan venox U tek gecerim. Ben de venox alıp arka lastiği geniş bir lastikler değiştirip, üzerine el yapımı çamurluk yaptıracağım. Cidden bu motor chopper olmayı hakediyor.

Venox'un daha geniş bir arka lastiğe ihtiyacı var mı ki yav?
Zevk meselesi tabii ama bence Venox'un arka tekeri tamamdır bence :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar