Yine kilo

Eğer göbekli ve uzun bacalı biriyseniz mecburen selede geniş yer kaplıyorsunuz..Bu yüzden doğrudur, artçı için selede pek yer kalmıyor açıkçası :)

ciddi ciddi çok hoşuma gidiyor bu motor. aslında bir çok model var aklımı çelen. bnim için en önemli olan şeylerden biride motorun kıvrak olması. kısmet olursa önümüzddeki mayıs yada haziran gibi değiştircem motorumu.

venox'taki tek çekincem cbr125'teki kıvraklığa alıştıktan sonra cruiser tarzı bir motorun hantal gelip gelmeyeceği.

cbf250 ile gt250 arasında gidip geliyorum bu yuzden. nedense motor daha kalıplı oldukça hantallaşacakmış gibi geliyor. yanlışta olabilir tabi kullanmadan yorum yapmamam daha doğru olur. :silent:

Mersin İl Temsilcisi
onun bence de geniş lastiğe ihtiyacı yok.

bu arada ben maraştayım ve oldukça temiz bir venox var bir fabrikanın müdüründen satılık.
istersen özelden ayzarsan sana da yakın olması açısından ustamdan telefonlarını alır sana iletirim. istersen de gel dene, aracı olurum :)

ciddi ciddi çok hoşuma gidiyor bu motor. aslında bir çok model var aklımı çelen. bnim için en önemli olan şeylerden biride motorun kıvrak olması. kısmet olursa önümüzddeki mayıs yada haziran gibi değiştircem motorumu.

venox'taki tek çekincem cbr125'teki kıvraklığa alıştıktan sonra cruiser tarzı bir motorun hantal gelip gelmeyeceği.

cbf250 ile gt250 arasında gidip geliyorum bu yuzden. nedense motor daha kalıplı oldukça hantallaşacakmış gibi geliyor. yanlışta olabilir tabi kullanmadan yorum yapmamam daha doğru olur. :silent:

Temelde ön teker ve arka teker birbirinden uzaklaşırsa motorun kıvraklığı azalır..
Ben motosiklet hayatım boyunca hep bu açıklığı fazla olan motorlar kullandığım için alışmış durumdayım ancak arkadaşımın racingine bir kez binince motosikletimin ne kadar hantal olduğunu anladım :)

Açıkçası eğer trafikte slalomlar yapmaksa amaç zaten cruiser almanın gereği yok..
Bu motorlar uzun yol, sahil yolu ve tatil beldesi motorları neticede :mrgreen:
Cruiser/chopper/custom motorlar kesinlikle keyif motorlarıdır..
Onlardan ne kıvraklık ne de aşırı performans beklemek gerekir..
Sahipleri hayattan zevk almayı bilen ve keyiflerine düşkün ve büyük oranda bir kısmı göbekli kişilerdir gözlemlediğim kadarıyla :mrgreen:

Trafikte makas atmak gibi bir derdi olan kişiler cruiser almaz alsa da hemen satarlar, en azından gördüklerim öyleydi :)

Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse, cruiser istiyorsanız beklentinizin sele rahatlığı, bol kromaj, tok bir egsoz sesi ve gösteriş olması gerekir bence, eğer farklı beklentiler varsa cruiser yanlış seçimdir :)

onun bence de geniş lastiğe ihtiyacı yok.

bu arada ben maraştayım ve oldukça temiz bir venox var bir fabrikanın müdüründen satılık.
istersen özelden ayzarsan sana da yakın olması açısından ustamdan telefonlarını alır sana iletirim. istersen de gel dene, aracı olurum :)

İlgin için çok teşekkür ederim ancak su an para biriktirme asamasindayim 6000 oldu su an birikmiş, yaza ins 9000 10000 civarı yapıp venox aldığım gibi Chop yapacagım.

Okadar sorun yapma kilonu...
Bu resmi bir Alman arkadas birkachafta önce cekmisti...
Yani netten indirilmis bir resim falan degil..
Kilo bu... :cherry:

yanlıs anlamayın zevkler farklidir abilerim bana venoxu beles verselert almicam gibi bisi okadar 0 gozumde almam inkansız gibi baska seelr onerirseniz sevinirim

250r ninjanın yapacağı süratle 600cclik bi choperın yapacağı sürat hemen hemen aynı ondan bi sorun olmayacaktır.Ben direk 1000cclik bi motorla başladım 1,5senedir kullanıyorum ve çok rahatım.

Temelde ön teker ve arka teker birbirinden uzaklaşırsa motorun kıvraklığı azalır..
Ben motosiklet hayatım boyunca hep bu açıklığı fazla olan motorlar kullandığım için alışmış durumdayım ancak arkadaşımın racingine bir kez binince motosikletimin ne kadar hantal olduğunu anladım :)

Açıkçası eğer trafikte slalomlar yapmaksa amaç zaten cruiser almanın gereği yok..
Bu motorlar uzun yol, sahil yolu ve tatil beldesi motorları neticede :mrgreen:
Cruiser/chopper/custom motorlar kesinlikle keyif motorlarıdır..
Onlardan ne kıvraklık ne de aşırı performans beklemek gerekir..
Sahipleri hayattan zevk almayı bilen ve keyiflerine düşkün ve büyük oranda bir kısmı göbekli kişilerdir gözlemlediğim kadarıyla :mrgreen:

Trafikte makas atmak gibi bir derdi olan kişiler cruiser almaz alsa da hemen satarlar, en azından gördüklerim öyleydi :)

Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse, cruiser istiyorsanız beklentinizin sele rahatlığı, bol kromaj, tok bir egsoz sesi ve gösteriş olması gerekir bence, eğer farklı beklentiler varsa cruiser yanlış seçimdir :)

bu durumda naked yada race'den devam görünüyor bana.

yorumun için teşekkürler :cat:

Ninja 250r sahibiyim. Boyum 1.89 kilom da 95. Altımda küçük falan kalmıyor aynalarda az bakmadım :) iki kişi bindiğimizde de senin kilondan da fazla oluyoruz kıvraklıkta ve performansta gözle görülür bir azalma yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar