yine kaza yaptım, bu daha kötü

geçmiş olsun...bir daha panik fren ypacak bir durumla karşılaşmassın umarım

Bu kazadan sonra tek tekeri bırakıyorum demezsin inşallah.Geçmiş olsun.

sağol bilader, yok tamir edildi gezdim bile :cherry:
motor dicek, bu kadar yüzsüz olurmu insan hala biniyor tepeme dicek :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 PM ----------

geçmiş olsun.dr a görün bi nolur nolmaz

sağol, geçmezse gidicem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 PM ----------

kardeş geçmiş olsun. ama belinin bir röntgen ya da tomografisini çektir. Bu sabah araba ile kaza yaptım , çok fazla olmamkla beraber belim ağrıyordu. yapılan tetkiklerde bel hizası omurlardan birinde hafif çatlak görüldü. çelik takviyeli korse ile 40 gün yatılacak, aksi takdirde felce kadar gider derler.

sağol kardeş, sanada geçmiş olsun, korkuttun beni şimdi walla :cyclopsan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 PM ----------

geçmiş olsun...bir daha panik fren ypacak bir durumla karşılaşmassın umarım

sağol kardeş, bidaha dikkatli olurum artık

cok gecmis olsun
bizim gibileri az
kendimize dikkat etmek gerek...
once can guvenligi demisler
en iyi elbise olmadan binmeyelim motora
ondan sonra bizimkiler bana motor almaktan vaz geciyo:)
ama saka bi yana ...gecmis olsun....Allah korumus...
once can guvenligi

cok gecmis olsun
bizim gibileri az
kendimize dikkat etmek gerek...
once can guvenligi demisler
en iyi elbise olmadan binmeyelim motora
ondan sonra bizimkiler bana motor almaktan vaz geciyo:)
ama saka bi yana ...gecmis olsun....Allah korumus...
once can guvenligi

sağol dostum, kıyafet eksiği var maalesef. hesaplı olsa keşke alsam

geçmiş olsun dostum, beterinden korusun:salut:
anlatışına göre sanırım kendi hatandan olmuş, keşke hiç fren yapmasaydın çok çok sıçrar geçerdin

geçmiş olsun dostum, beterinden korusun:salut:
anlatışına göre sanırım kendi hatandan olmuş, keşke hiç fren yapmasaydın çok çok sıçrar geçerdin

sağol dostum, kendi hatam frene basmasam en fazla zıplardım, dokununca zaten arka attı yan yan gitmeye başladı. bunada şükür

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle merhabalar ve geçmiş olsun.İyi olmanıza sevindim.
Ciddi bir kazadan dönmüşsünüz ve bunu farketmeniz iyi.
Bir şey çok dikkatimi çekti, bu yazdıklarımı lütfen ön yargılı değerlendirmemenizi isterim. Yaptığınız kazaları okudum tekrar tekrar. Fazlaca hatalı olduğunuzu düşünüyorum. Uymanız gereken bir çok kriter var, siz her kazanızda bunları değerlendirirseniz bir sonraki seferde kaza yapmayacağınızı düşünüyorum.
Şunu unutmayın yaptığımız kazaların % 80 ninde maalesef hatalı bizleriz bunu kabul etmeliyiz. Ben her kazamda kesinlikle karşı tarafı suçlardım. Fakat aldığım eğitimlerle fark ettimki ben çok hatalıymışım.
Ne olursa olsun yağışlı havalarda ne yapmanız gerektiğini daha iyi anladığınızı düşünüyorum.
Lütfen daha dikkatli olun ve bir kaza yaşamayın.
Kendinize iyi bakın.

çok teşekkür ederim, hatalı benim tabiki, dikkatsiz ve aceleci oluşum düşmeme neden oldu, yağmur olması en büyük etkendi. ders çıkardım, tecrübe kazandım diyebilirim. teşekkürler :)

Geçmiş olsun başlığı daha yeni gördüm:rendeer:Yağmur tam yağmadı zaman yerler buz pisti gibi bi kere bana öyle oldu sokaktan dönecektim arkaya bastım hızda hiç düşme yok mecburen bi ilerki sokaktan döndüm önümde araba olsa kesin vurmuştum:bounce:

Geçmiş olsun başlığı daha yeni gördüm:rendeer:Yağmur tam yağmadı zaman yerler buz pisti gibi bi kere bana öyle oldu sokaktan dönecektim arkaya bastım hızda hiç düşme yok mecburen bi ilerki sokaktan döndüm önümde araba olsa kesin vurmuştum:bounce:

sağol kardeşim, yağmur beni bozarartık:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 PM ----------

Çok geçmiş olsun..

sağol bilader

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar