Yine kaza, ne oluyor arkadaşlar bizlere.

Az önce flash tv gece bültenini izliyordum. Zonguldak sanırım devrek ti, baba oğul yolcu indiren minibüsü sollarken kaza yapmışlar, artık nasıl olduysa, istanbuldaki gibi minibüsler aynaları pek kullanmıyolarsa suç minibüstedir. Bana olay yerinde ölmüş, oğlu ise ağır yaralıymış. Olay ptesi akşam aulrında olmuş. Flash tv bazı yerleri sansürleyei unutmuş, babanın kafasından akan kanları gösterdi, bayılasım geldi. Keşke kaskları olsaydı. Keşke.

http://www.birincikuvvet.com/Yerel-Haber/150754-Zonguldak-Devrekde-motorsiklet-kazasi_-1-olu_.html

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin...Bugun 4-5 kere böyle mesaj yazdım:pr:

ya arkadsalar kimse mı kask takmıyor bu ne
bende yeni başlayacam 2-3 kez motora bindim ve hepsinde kask taktım cokta zor bisey değildi

hayat bu kadar ucuz mu??

aaaa.... valla yeni ögrendim haaa zonguldaklıyım daha yeni haberim oluyo iyimi Allah rahmet eyylesin geride kalanlara şifa versin...
Ah be toprağam neden kask takmassınız ki...!:pr:

Motosikleti
Hornet
Bıktım bu kaza olaylarından ya bende yeni kaza yaptım motor alıcam ama bunları duydukça babamı dinleyip bi daha motor dememk geliyor ama onuda yapamıyorum:pr:

allah rahmet eylesin:(acil şifalar çocuğada:(

merhuma allahtan rahmet ...
yaralı genc hemşerime hem geçmiş olsun hemde başın sağ olsun diyorum ....

Nedir bu böyle arkadaşlar.Yaz geldimi motosikletten soğuyorum doğrusu.Ama şöyleki bence suçu kendimizdede aramalıyız.Yani biz motosiklet kullanıcılarında.Büyük bir kısmımız havaların ısınmasıyla birlikte bilinçsizce trafiğe çıkıyor.Ne kask nede başka bir koruma ekipmanı.Ondan sonra daha ölüm haberinin birine cevap yazmadan diğer bir ölüm haberiyle karşı karşıya kalıyoruz.İğneyi karşıya batırırken çuvaldızıda kendimize batırmalıyız bence.Bana kızan motosikletci arkadaşlar olacaktır muhakkak ama durum bundan ibaret.Ben izmir gibi sıcak bir şehirde oturmama rağmen bu sıcakta kaskımı,ceketimi,eldivenlerimi takıyorum.Neyse inşallah bu ölüm haberlerinin devamı gelmez.Hayatını kaybeden arkadaşların hepsine allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun...

Yahu motor alma arifesinde her gün 4 - 5 tane böyle haber görüyor babam.... bende korkmaya başladım ne kadar düzgün sürersen sür ezilen motorcu oluyor...
Allah rahmet eylesin , acil şifalar versin ve kalanlara sabır eylesin..

yazık günah ya Allah rahmet eylesin motoru yeni alanlar yeni başlıyanlar için çok tehlikeli alışana kdr mutlaka ve mutlaka kaza geçiriliyo!Allah beterinden saklasın

tam koruma ve kurallara uygun sürüş.tam koruma ve kurallara uygun sürüş.tam koruma ve kurallara uygun sürüş.tam koruma ve kurallara uygun sürüş.

Bu işin özü bu arkadaşlar bu..!!

Hayatını kaybedenlerin yakınlarının başı sağolsun..denilecek söz yok..

aynı haberi flaşda bende izledim, geri zekalılar kazayı net olarak verdiler.çok üzüldüm görüntüye:salut: sanırım kasklarıda yoktu

S40

ya abicim sadece kaskta yetmezki
bu tip olaylarda

ben mont , dizlik , kask , korumalı eldiven kullanıyorum hala eksik olan çok şeyim var
pantolon + boyunluk + güvenlik sertifikalı kask + sırtlık + full korumalı eldiven + korumalı bot

yani zamanla bunlarıda edinicem inşallah
hani kaskı takan arkadaşlar direk ölmesede sakat kalma riski yüksek..
bu yüzden bunlarada dikkat edelim biraz...

ben çok kişi görüyorum altında racing üstünde bi tane göstermelik kask...!!

allah rahmet eylesin ama böyle ölüm olmaz ya...size yemin ederim ben 1 kmlik mesafe için bütün korumaları üşenmeden takıyorum yaa...öyle bi alıştırdımki onlara kendimi takmadığım zaman çıplak gibi hisssediyorum ...bu o kadar zor değil...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar