yine felaket!

Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin. Hiçbirimiz böyle bir ölümü haketmiyoruz... Kanım çekiliyor... Geçen haftadan beri kendime gelememiştim bugün bir daha aynı felaketi yaşamak zorunda kaldım, kaldık... Geçen haftaki kazadan bu yana motora binmekten korkuyordum ve binmiyordum bu sabah yine çıktım motorla geldim işe açtım siteyi haberi gördüm. Ne olacak halimiz diye düşünüp duracak mıyız yoksa bir şeyler yapıp kendimizi ve motosiklet kullanan insanları korumaya çalışmak için elimizi taşın altına sokacak mıyız? Sanırım artık hepbirlikte hareket edebilmek için başka bir felaket daha görmemize gerek yoktur...

allah rahmet eylesin genç yasta insanlar sebebsiz yere aramızdan ayrılıyor yakınlarına sabır dilerim
konu ile yakından ilgilenen avukat yada mühendis arkadaslar varsa bu yollardaki çelik halatların uygulamacısını bir şekilde dava edemez miyiz? (aihm)
avr. kaldırım bile yokken burada jilet döşeniyor hızlı yollara bununla ilgili başlatılmış bir mücadele var mıdır?

allah rahmet eytlesin

kopan kadavraları Kadir TOPBAŞA göndermek gerek
nasıl bir duygu hissedecek merak ediyorum
seçime yetiştiricem oy toplıcam derken ...

CBA

allah rahmet eylesin.
ailesine allah tan sabır diliyorum

allah hiç birimizw böyle bişey yaşatmasın :(:(

İstanbulda yaşayan bir motor kullanıcısı olarak "motor üstünde koyun olup kurban bayramı gibi gezmek istemiyorum". Benim de başım gövdemden ayrılıp bu şekilde ölürsem, birilerinin işbilmezliği yüzünden insan evladına yakışmayacak bir şekilde ölürsem arkamdan bir konu açıpta "Allah rahmet eylesin" demeyin. eğer ki biriniz bile çıkıpta "ne oluyor ?" demez ise gözüm açık giderim, hiç birinize de hakkımı helal etmem.
hava güzel iken dağ senin taş benim gezip tozabilen bir ahali olduğumuza göre bir zahmet buyrun gelin de kardeşlerimizin sesini duyalım duyuralım.
bakalım bu ölüm olaylarını protesto etmek için herhangi bir motosiklet derneği, klübü, sitesi şusu busu bir şey yapacak mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tellerin kendisinden daha çok ara bağlantıları bize tehlike yaratmaktadır. Normalde belli bir açıyla bariyere çarpan kişi/araç sekene kadar bariyerle birlikte üzerinde kayarak ilerlemektedri. Ancak böyle çıkıntılar olunca bir yerleri mutlaka orada takılı kalacaktır. İşte kask oraya gelirse kaskı orada tutacaktır (kafa kopacaktır), omuzu gelirse (kolu sökülecektir), vs.

gene acı gene hüzünlü binlerce motorcu peki nereye kadar bu ölümlü kazalar artık bi tepki göstermemiz gerekmezmi busitede bir sürü organizatör var artık ciddi bişekilde yetkililerin dikkatini çekmeliyiz hazır seçimlerde yaklaşırken.
ölen arkadadaşımızdan allah rahmet eylesin.

allah günahlarını affetsin..çok kötü bi ölüm...allah ailesine sabır versin çok dikkatli olmamız lazım....diyecek başka bi söz bulamıyorum...:salut::salut:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
offfff allahım sen kimseye verme böyle bir acı.. :salut::salut: başımız sağolsun allah rahmet eylesin ne diyim. bu son olsun artık, değiştirsinler şu lanet bariyerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :pr::pr::pr: motoruma binmeye korkar oldum! :salut::salut:

bu ne ya böyle, hergün aynı şoku mu yaşayacağız, hergün bir kişi daha gitti deyip arkalarından sadece rahmet mi dileyeceğiz..! Yeter artık ya, bir şekilde bir şeyler yapmalıyız, artık dur demeliyiz birlik olup..!!! Sesimizi duyurmanın zamanı gelmedi mi sizce.? Bence çoktaaan geldide geçiyor bile...!!!

protesto yapılması gerekir. bu kadar kısa süre içinde bu kadar kötü tesadüf olamaz.

gerekirse e5 trafiğe kapatılmalı, sesimiz duyulsun !

Son düzenleme:
Aynı yolda aynı kaza

E-5 karayolu Zeytinburnu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Kaza, saat 22.30 sıralarında E-5 karayolu Zeytinburnu Cevizlibağ mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Bakırköy istikametinden Topkapı istikametine gitmekte olan Uğur Ezer (26) idaresindeki plakasız motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle refüje çarptı. Sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, aynı motosikletteki arkadaşı kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Kazada sürücünün başının gövdesinden tamamen ayrıldığı gözlendi.
My net haber.

Ölen arkadaşımız Onurumuz gibi hayatını kaybetmiş.
Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun.

Motorun plakası yokmuş,acaba siteden birisimidir? Haberi olan varmı acaba?

Bu arada konu açılmış görmemişim özür dilerim.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin. Acaba kaç kişiyi daha bu şekilde kaybedeceğiz. Ne zaman düzelecek bu bariyer cinayetleri arkadaşlar.

Gidip telleri demir makası ile baştan aşağıya sökelim herkes bulunduğu yeri sökse yarım saatte kalmaz bişey belki ancak böyle protesto olur yada hepimiz toplanıp trafiği kapatalım yada hukuksal ne yapılması gerekli yapalım bu nedir yaaa ben kadir topbaşının evinin önüne kuru kafa atmayı düşünüyorum anlarsa tabi TOPBAŞ . . .

Hürriyet gazetesindeki fotoğraflarda 2 farklı kask gözüküyor motorda 2 kişimi vardı acaba ?

ALLAH cc Rahmet etsin vefat eden arkadşımıza mekanı cennet olsun . Arkadaşlar birde şöyle b,r olay var o bölgede arabalar motosikletleri fena bir şekilde sıkıştırıyorlar. Beni o bölgede arabanın teki sıkıştırdı kornaya basıyorum sellektör yapıyorum banamısın demiyor.İnanın 4 ,5 saniyede her şey olup bitiyor.Akla karayı seçtim o çelik telli bariyerlere yapışmamak için ALLAH cc yardımcımız olsun .:pale:

istanbullular!
lütfen eylem planı hazırlayın...
gerekli yerlere dilekçe mi ne yazılacaksa yazalım...
eylemse eylem...
her şehirde duyuralım sesimizi.
katil bariyerleri kaldırtmamız lazım...

yine gencecik bir arkadasımızı bizden olan birini kaybettik... Yine bir ailenin ocağına ateş düştü... ne olacak bu böyle nereye kadar sürecek ?

arkadasımıza Allahtan rahmet ailesine başsağlıgı dilerim...

Bahsi geçen teller olmasa büyük ihtimalle iki arkadaş da en fazla kafasını bacağını kolunu kırıp, belki birkaç ay yattıktan sonra ayağa kalkabilecekti. İstanbul emniyet müdürlüğü başta olmak üzere tüm yetkililer derhal harekete geçmelidir. Bu teller en kısa zamanda kaldırılmalı, yollar motorsikletler için de güvenli hale getirilmelidir. Ayrıca metrobüs yolları için bu tasarımı yapan mühendis/mimar arkadaşlar da yaptıkları hatadan ders almalı, bu sorunu düzeltici bir plan/proje hazırlayarak en kısa sürede durumu düzeltmelidir. Rezalet başka birşey demiyorum.
Türkiye'de bu problemler ne zaman düzelir biliyor musunuz? Ne zaman başbakanın/valinin/emniyet müdürünün oğlu/kızı/torunu bir gün böyle bir kazada yaşamını kaybeder, o zaman bu acıya ortak olunması gerektiğini anlar bizim büyükbaşlarımız. Yazık, çok yazık.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar