Yine Bir Türktelekom ÇAKALLIĞI

her ay 60TL büyük soygun,telefona ödediğim parada yanında çabası.telefonu ufak paket yaptım 30 TL fazla kullanmıyoruz cep teller sağolsun ev telefonuna 37 TL nin altında hiç fatura gelmiyor.
birde bende ara ara net hızımı denerim günün değişik saatlerinde ülke içi hızım 5 mb'i hiç geçmedi tt yetkililerine söylediğim zaman aldığım cevap komik hattaki yoğunluktan kaynaklanır diyor.Ülen gece saat 05:00 olmuş milletin dö..nde pireler uçuyor hangi yogunluk diyorum ses yok.kafalarını kırmak lazım diyeceğim bunların ama yine devletin tekel zihniyetinin yüzünden geliyor bunlar başımıza.ver kardeşim 15-20 tane daha net işletim hakkı millet rekabet yapsın birbiriyle.biri kendi yandaşlarının diğeri devletin tekelinde net verirlermi kaymaklı pastadan başkasına lokma.
sırat köprüsünde görürsem bir çelme takıcam bunları başımıza saranlara.
sinirlerim gerildi yine..gidip biraz dünyanın en pahalı akaryakıtından harcayayım.

hiç kota sorgulamayı deneyeniniz oldu mu?tek kelimeyle rezalet birşey,bende iki aydır kotayı aşıyorum ttnet kol gibi yaslıyor faturayı,kotamı kontrol edeyim artık dedim,oooohhhhhoooooo nerdeeeeeeee mümkün değil,bir dünya saçma sapan açıklama biligilendirme notu falan filan ama kesinlikle kota bilgilerine ulaştırmıyor sistem sizi.sonra gooogledan araştırdım baktım,2005 senesinden beri kimse doğru dürüst kotasına bakamamış,sistem altyapısı güncelleniyormuş 6 senedir.
ula ne üçkağıtçılık be,adamın kullanım miktarını söylemiyorlar sırf kotayı aşsında geçirelim diye. ::rantinp:::rantinp:::rantinp:

hiç kota sorgulamayı deneyeniniz oldu mu?tek kelimeyle rezalet birşey,bende iki aydır kotayı aşıyorum ttnet kol gibi yaslıyor faturayı,kotamı kontrol edeyim artık dedim,oooohhhhhoooooo nerdeeeeeeee mümkün değil,bir dünya saçma sapan açıklama biligilendirme notu falan filan ama kesinlikle kota bilgilerine ulaştırmıyor sistem sizi.sonra gooogledan araştırdım baktım,2005 senesinden beri kimse doğru dürüst kotasına bakamamış,sistem altyapısı güncelleniyormuş 6 senedir.
ula ne üçkağıtçılık be,adamın kullanım miktarını söylemiyorlar sırf kotayı aşsında geçirelim diye. ::rantinp:::rantinp:::rantinp:

yanlış anlamayın da kota sorgulamada da bir sorun göremedim:silent::silent:

Uploaded with ImageShack.us

Hem telefonda hemde adsl de superonline abonesiyim, telefon numaramda değişmedi, telefonda sabit ödeme yok konuşursam ödüyorum, konuşmazsam ödeme yok, 10 mps bağlantı hızım var sınırsız 49 tl aylık öyle hız falan düşürmede yok. Kasım ayında 55 GB, aralık ayında 45 GB, ocak ayında da 36 gb kullanmışım

neydi bi zamanlar 56 kb ile bağlanıyorduk.daha doğrusu bağlanamıyorduk.millet bulmuşta bunuyor :) ama sadece adı türk olan türk telekomden ne beklenir ki ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar