yıllar sonra

merhaba arkadaşlar. 18 yaşından 22 yaşıma kadar motorla iç içeydim o zamanlar (1980 lerde) şimdiki titanlara benzer hondalar vardı. Ama evlenince motordan bir müddet ayrılmam gerekti ama bu ayrılığın 20 sene sürebileceği aklıma gelmezdi. sonunda nihayet geçen sene motoruma kavuştum. Gittim sıfır cbr125 aldım. Yıllar sonra tekrar binebilecekmiyim diye endişeli olduğum için ufaktan başlayayım dedim. Geçen sene Temmuzda aldım. Şu anda iyice piştiğime inanıyorum o yüzden uzun yola çıkmak istiyorum. Soracağım bir konu var .Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Kastamonuya gideceğim. Yol beni o kadar düşündürmüyorda kasabadan sonra son kalan 50 km. mıcır, çamur ,ham yol[/B] beni biraz ürkütüyor. Normal cadde lastikleri orada ne reaksiyon gösterecek bilmiyorum. Bu nedenle bu motora acaba hem cadde hemde toprak yolda gidebileceğim bir lastik tavsiye edebilecek varmı. Aranızda olmaktan ve tanışmaktan çok memnunum. Tekrar Merhaba.

aramıza hoş geldin::tutkuy::
çanakkaleden çıkıp van'a giden bir abimizin gezisi var bir gözat istersen

yolun 50 km si bozuk zemin demişsin, eğer o 50 km yedigöllerin yolu gibiyse hiç bizmez. hele cbr la..!:cherry:

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Çanakkaleden vana giden arkadaşın yol hikayesini okudum. Zaten motorcu olup bir tahtası eksik kimseye rastlamadım. ama güzel olanda zaten bu değilmi. Benimde gideceğim yer Deniz sevyesinden 1000 metre yukarıda bir köy . Giderken tırmanacak dönerkende tepe aşağı ineceğim bir o kadarda virajlar var. Bakalım başıma ne gelecek. Haftaya dönünce paylaşırım.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Çanakkaleden vana giden arkadaşın yol hikayesini okudum. Zaten motorcu olup bir tahtası eksik kimseye rastlamadım. ama güzel olanda zaten bu değilmi. Benimde gideceğim yer Deniz sevyesinden 1000 metre yukarıda bir köy . Giderken tırmanacak dönerkende tepe aşağı ineceğim bir o kadarda virajlar var. Bakalım başıma ne gelecek. Haftaya dönünce paylaşırım.
Hem hoşgeldin, hem de hadi yolun açık olsun arkadaşım :)
Sağlam git, sağlam gel. :cat:

34 yaşındayım bende 14 sene içimden atamadım.aramıza hoş geldiniz.umarım düşündüğünüz yolculuğu sağ salim tamamlarsınız:rendeer: :rendeer: :rendeer:

aramıza hoşgeldin abi senin de engin düşüncelerini bize aktarırsın artık iyi yolculuklar bide ben alabilsem şu motoru :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: aramıza hoş geldin :cat:

cbr125 topiğine yazarsan eger daha fazla yardım alabilirsin

ben cbr la çok yorulacağını düşünüyorum ama tabiki herşeye değer o motorun sesini duymak, rüzgarı yemek viraajlara girmek şimdiden kolay gelsin

arkadaşım hoş geldin :rendeer:
madem istanbuldasın müsaitsen bu hafta yapacağımız geziye katılman bizi çok memnun eder ??

Hem hoşgeldin, hem de hadi yolun açık olsun arkadaşım :)
Sağlam git, sağlam gel. :cat:

Dileklerin için sağol arkadaş. Umarım herşey güzel geçer. Ya biliyormusun ne yol ne hava nede başka bir şey yıldırabilir beni ama şu kasaba içinden geçerken ki köpeklerden ödüm kopuyor. inşallah onlardan biri başıma dert olmaz tek düşündüğüm o. Yandan motora saldırıp direkt adamın baldırına geliyorlar. Dursan bir türlü gazlasan bir türlü.

34 yaşındayım bende 14 sene içimden atamadım.aramıza hoş geldiniz.umarım düşündüğünüz yolculuğu sağ salim tamamlarsınız:rendeer: :rendeer: :rendeer:

hoşbulduk, Evet 20 sene motora binmeyen benim gibi biri gördüğün gibi 20 sene sonra çocuklar ünüversteye ben direkt tekrar motor üstünde buldum tekrar kendimi. bu hastalık adamı bırakmıyor.motorun büyüğünde süratinde (eh fazla) gözüm yok ama zevk için özellikle şehir dışında dolaşmaya bayılıyorum.hafta sonları motordan sonra pazartesi sabahı arabaya binince kendimi konserveye sıkışmış gibi hissediyorum.

aramıza hoşgeldin abi senin de engin düşüncelerini bize aktarırsın artık iyi yolculuklar bide ben alabilsem şu motoru :)

hoşbulduk , dilerim arzuna en kısa zamanda kavuşursun ama fazla kasma kendini biliyorsundur kovalanan şeyler kaçar.

:cat: aramıza hoş geldin :cat:

cbr125 topiğine yazarsan eger daha fazla yardım alabilirsin

hoşbulduk deer 152 . tavsiyen için sağol. acemiyiz forumda idare edin.

ben cbr la çok yorulacağını düşünüyorum ama tabiki herşeye değer o motorun sesini duymak, rüzgarı yemek viraajlara girmek şimdiden kolay gelsin

bende yorulacağımı düşünüyorum ama şubattan beri her hafta sonu kendimi geliştirmeye çalışarak bindim. ilk önce şileye gittim geldim. ondan sonraki hafta sapancaya gittim . ondan sonra abantı gezdim ve son olarakta Tekirdağa castroya gittim. Eh artık herhalde 500 km dayanırım. bakalım benmi cbr yi bıktıracağım omu beni.

arkadaşım hoş geldin :rendeer:
madem istanbuldasın müsaitsen bu hafta yapacağımız geziye katılman bizi çok memnun eder ??

merhaba çok çok isterdim ama bu hafta sonu yurtdışından yabancı müşteriler gelecek salı gününe kadar onlarla beraberim. hafta içi gelmedilerde hafta sonunu buldular. ben tekstil ihracaat işi ile uğraştığım için malum işimiz bu.ama kısmet başka bir zamana. Nereye gidecektiniz ?

Son düzenleme:
oradaki arkadasların dah fazla bilgisi vardır ve cabuk cevap alırsın yardımı olur diye söyledim

Sayın hemşerim aramıza hoşgeldin.Bende Kastamonuluyum inşallah kazasız belasız gidip gelirsin.
Gezi resimlerinide bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum.:rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eee dönüşün muhteşem olur inşallah hadi hayırlısı ii yolculuklar aman dikkat farın açık olsun

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar